Yamangiller 36+4 haftalık hamileyim bebiş şimdiden 3350 gram olmuş. Normal doğum yapamıcam diye çok korkuyorum ☹️
Nesringurkan Yamangiller ne yedin de o kadar kilo Aldi bizede tavsiye ver bn 35+5 de 2776 kilo dedi doktor
Yamangiller Nesringurkan valla hiç dikkat etmedim desem yeridir. Genetik olabiliyormuş. Babamızın da maşallahı var çünkü
seymen 37+2 iken doktora gittim 3550 dedi. Doğurdun doğurdun dedi bana doktor 4 ü geçerse sezaryen olabilirmişim. Çünkü kilolu bebeğin doğum anında omuzlarında veya başka yerlerinde kalıcı zedelenmeleri olabiliyormuş. O riske girmeyecekmiş.
Ayseciik seymen canim bazi ultrasonlar yanilabiliyor doktor 4 kilo diyo diye 4 kilo olmuyor o yuzden korkma
Busedoruk Yamangiller ben 40+1 3840 dogum yaptim canim olcumlerse eksik yada fasla olabiliyor son 2 hafta hic kilo almadi desem yeriysi 100 200 gr anca almisti haftada
Pcoslubiranne Yamangiller bana da doktor daha şimdiden 5 kiloyu bulur böyle giderse dedi.24 haftalıkken gitmistim en son.Ne yapalım sağlıklı olsunlar da.
Nesringurkan Yamangiller benim eșimde kilolu bnde kiloluym ama suan doktor normal diyo bn cok kilolu olsun istiyorum
Emiemi Yamangiller Yamangiller aynı dertten muzdaribiz bende 36+4 um buarada ayniiyiz. En son 34+6 da gitmiştim 2.914 du doktor da iri dedi bana. Normal istiyorum bendeee
YaSeEeeee Yamangiller teyzem 4,600 doğurdu şimdi benim oğlum da kilolu hep 2 hafta önden gidiyor kafası da irice ama deneyeceğiz inşallah kolay olur