Prensesiminyolculugu Kızlar az önce yaklaşık 5-10 dk süren şiddetli kraplar girdi karnıma nefes alamadım haraket edemedim çok korktum doktorumu aradım 2 saat içinde geçerse normal dedi bekleyelim dedi yaşayan var mi ?
1a111 Prensesiminyolculugu ani hareket edince oluyor canım benim bi ilaç veriyor doktor görüş sana yazsın 😊
ilkgozagrimhavinim Prensesiminyolculugu özellikle gece uykudayken yaşıyorum ben ve sol kasığıma genelde. Berbat bişey ağlatır cinsten. Magnezyum kullandığımdan beri baya azaldı ama benim
Prensesiminyolculugu 1a111 ani hareket etmedim ki asansöre biniyordum tam o anda geldi Allah’ım ne kötü bu böyleyse doğumu düşünemiyorum 😩
1a111 Prensesiminyolculugu çok kötü ya bende de oluyor birden bıçak saplanır gibi nefesim kesiliyor ben yatarken oluyor aniden dönünce biraz dinlenince geçiyor
Prensesiminyolculugu 1a111 bende ilk defa oldu okadar korktum ki birde uzun sürünce bir terslik olduğunu düşündüm eve bile zor attım kendimi şimdi dinlenince geçti şükür 😓
Prensesiminyolculugu ilkgozagrimhavinim benimki tam göbek deliğimin sol tarafındaki boşlukta oldu gerçekten erkenden doğuruyorum sandım o anki korkuyu ve acıyı aslaa anlatamam
ilkgozagrimhavinim Prensesiminyolculugu bende ilk yaşadığımda uykuda uyanıp eşimi kaldırdım doğuruyorum diye😅 rabbim korusun ya. Vaktinde kavuştursun evlatlarımıza sağlıkla🙏🏻
Prensesiminyolculugu ilkgozagrimhavinim Ay amin canim gerçekten zor bir süreç zaten Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏