Uyumsuzzz Son zamanlarda karnımdan habire bişey kırılıyomus gibi çıt çıt ses geliyo bu neyin nesidir yaa 🙊
Sevcannn10 Uyumsuzzz ayni durum bende de var :) doktoruma söyledim çocuğun bir taraflarınımı kırıyon kız dedi :):)::)
zeytinkiz Uyumsuzzz Net acıklaması yok bende 34+1 haftalıgım daha duymadım ama arastırmıştım merak edip. Cocugun eklem yerlerinden gelen sesler oldugu tahmin ediliyor doktorlar tarafından 🤭
Simay2 Uyumsuzzz oğlumda yaşadim bunu 😂 aha kemikleri kırıldı diye korkuyordum eklemlerinden geliyor sanırım bilimsel bı açıklama yok bu konuda
Mrvtkn Bende de var tam bir açıklaması yok aslında herkes farklı bi şey söylüyor ama farkediyorum çocuk kendini kasıyor sonra çıt sesi geliyor muhtemelen bebeğin kemikleri 😂
eylul02 Uyumsuzzz benimde bi kaça defa geldi ama yataktan dönerken geldi özel bölgenden mi karından mı geldi anlamadım
Gamzebrk Çıt sesi olsa gene iyi bendede var aynı durum yatakta dönerken çatur çutur belimden ses geliyo bazen günde 2 defa oluyor Hah diyorum clbelim çıktı bidaha olunca geri oturdu diyorum büyük ihtimalle pelvis kemiklerinin genislemesinden oluyor 😅