izmirlitazeanne Kızlar selam. 13+5teyim. Ama her gün ultrasona gitsem rahat etmem heralde. En son 10gün önce gittim kontrole. Randevum Ağustosta. 16.haftada. Ama çok sabırsızım. Başka hastaneden randevu alasım geliyor 😀 var mı böyle olan. Yoksa sorun bende mi m
Cimen_bebek izmirlitazeanne Ohoo ben en son 32 de gttim doktor 37+4 te yani tamda bugune cagirdi 🤗🤗 Kontrolum bugun oglende. Nasi dayandim bilseniz canım cikti meraktan. Neyse son 14 gun dogurcam zaten 🤣🤣
Nazlican1994 izmirlitazeanne hayır sorun kesinlikle sende değil, bende aynıyım her gün gidip bebeğimi görsem anca rahat ederim 30+4′ üm 😍🤍
izmirlitazeanne Cimen_bebek ay. Ne güzel yolun sonunda en güzel kısımdasınız😍 darısı bana inşallah. Sağlıkla alın kucağınıza💐 cinsiyeti ne
izmirlitazeanne Nazlican1994 oh maşallah sende yolu baya bi aşmışsın ben daha çok başındayım. En azından hareketlerini hissetsem daha rahat edicem sanırım😀
Cimen_bebek izmirlitazeanne Amiin kardeşim cok teşekkur ederim Allah sizede sağlikla kucağıniza almayi nasip etsin. Oğlum olucak nasipse 🤗😊