Sonay Berlin-4570 oğlumda 12-13 haftalıkken öğrendim şuan prensesim olcam inş o göstermedi 19 haftalıkken ögrendim ☺
Buketgulle Berlin-4570 12 haftada erkege benziyo dedi simdi 15 haftaligim randevuyu sabirsizlikla bekliyorum😊 haftaya kesin cevap icin
MeryB Vay bee. Ne kadar erken öğrenenler var. Biz 15 haftalığız ama yok göstermedi 👀 duruş itibariyle 😏
Sonay MeryB bende 19 haftalıkken öğrendim gostermedi kız olabilir dendi ve çok şükür bi paşam var bitanede prenses bekliyorum inş 😂 kızlar göstermiyor derler oğlumda 12-13 haftalıkken öğrendim bunda 3 defa gittim 19 haftalıkken gosterdi çok şükür ☺
Tahsey MeryB çikolata şeker fln ye gösteriyor kendini ama kilon varsa biraz zor görür benim 16 haftada gördü ama vajinal muayeneyle gördü
MeryB Sonay canım göstermemek değil duruşu müsait değildi 😂 ben erkek hissediyorum ama bilemiyorum sağlıklı olsunda. İkisinden de Yok ilk gebeliğim. Rabbim ikisinden de herkese tattırsın inşallah
Ceydaakbal Berlin-4570 erkekte değişmiyor banada yüzde 70 erkek demişti öylede oldu görmese doktor tahminde bile bulunmuyor 🤗😊
momtobee Dün daha önceki ultrason hesabına göre 12+4 ken gittim ama dünkü ultrason 13+2 hesapladı ikili taramaydı aynı zamanda ve erkek dedi doktor 👼
Sonay MeryB doğru ama kızlar göstermiyor derler bende inanmazdım ama benim yaramaz kızım 19 haftada gösterince anladım ☺ Dediğiniz gibi hayırlı sağlıkla gelsinler inş. Ben oğlumda erkek hissediyordum oyle oldu bundada kız hissediyordum oyle oldu. Allah Herkesin gönlüne gıre versin ☺
EsraifciUur Kızlar size bir konuda danısmak ıstıyorum. Benim ilk gebeliğim herşeyden evvel Rabbim sağsalim kucağıma versin diyorum yavrumu🙏🏻 Ben hep bir oğlum olsun istedim yani ilk cocugum oğlan olsun dedim. Dün ikili taramada emin değilim göremiyorum net ama kız gibi düşünüyorum dedi doktorum sen dakın bişey düşünme net değil dedi. Allah var önce sağlık hep dualarım sağlıgına. Ama dönmesinide yani bir donraki randevuda oğlan oldugunu söyler inşallah diyorum. Sizce yanlıs mı bu düşüncem. Kızım olsada oyyy krban olurumm ona tabiki canım kanım🙏🏻 Yani insanın içinden geceni beklemesi suc mu? Kız olma ihtimali olsa bile? Kendine kızıyorum sonrada.
Turkan EsraifciUur merhaba benimde ilk hamileliyim bende icimden ilk cocugum oglan olsun isderim ama 13-14 hafdad doktora gitdim cinsiyetini soylemedi erken dedi yanila bilirim dedi. inwallah bu ay sonu bebeyimin cinsiyetini oyrenicem ilk bawda saglikla kucamiza alalım inşallah
Bernaaa EsraifciUur tabikide suç değil arkadaşım,allah gönlüne göre sağlıklı,hayırlı evlat versin.ben 11+0 kız bebek geçiyor aklımdan bide 1 tane oğlum var yani insan istiyor bitanesi de farklı olsun,emin ol tüm anneler seni anlayabiliyoruz😇😇