esrvl Hanımlar bugün lavabodayken farkettim eğildiğimde vajina dudağın her ikisi de şişmiş sanki içinde bir şey varmış gibi ağrı felan da yok. Sizde böyle oldu mu? Acaba doğum yaklaştığı içinmi öyle olmuştur 37 haftalığım
Nazzlitekcan esrvl bende mantar enfeksiyonu yüzünden oluyo o. Hamilelikte normalmiş rahim kendini doğuma hazırlarken artan akıntı yüzünden dedi doktor. Bana fitil verdi ama size ne gibi tedavi uygular bilmiyorum tabi
Deletedmom23234 esrvl Ee tabi çok normal Bebek baskı yaptıkça şişmesi çok normal. İçinde en az 5-6 kiloluk bir ağırlık var daha ne olsun
EmelAkman esrvl bende aynısını 2gün önce farkedip telaşla doktoruma anlattım oda vajina varisi olduğunu doğumdan sonra geçeceğini söyledi telaş etmeye gerek yokmuş
Pelinbyrktrlr esrvl Aynı şeyi ben de hissediyordum birkaç gündür şişmiş hissi vardı. Bugün doktora gittim bebek pelvise oturmuş kanala giriyor dedi doktor aşağıda baksı ve dolgunluk hissetmen normal dedi. Demekki o şişlik dediğim şey dolgunluk hissiymiş. 36+4üm
Nurkck6 İlişki vs gibi sebeplerden sisebilir özellikle vajina enfeksiyonu varsa ilişki vajina dudağını sisiriyor
Deletedmom23234 esrvl Tabii canım doktora sordum da bana böyle söyledi doğumdan sonra inecekmiş zaten 1 2 ay içinde. Sıkma kendini ❤️