Esen3535 Sezaryen da son haftaya kadar beklemek doğru mu sizce bugün muayene oldum 37+1 kilosu bi hafta geri doktor 38+5 De alalim dedi ben bekleyelim doldursun haftasını dedim sancim yada suyum gelirse mecburen alınır zaten diye düşündüm
Ayazbebek35 Esen3535 1 günün bile uararı var aslında ama dopduktan sonrada kilo alıyor zaten için nasıl rahat edicekse oyle yap bence ben oğlumda 37+5 te gittim 2800 dedi 38+6 doğum yaptım 3370 gram doğdu simdi 37+2 yiz yarın kontrolum var normalde 39+2 de alıcaz dedi doktor ama beklemiyicem sanırım cnkü çok zorlanıyorum auan
3MelekAnnesi3 Esen3535 riskli degilsen beklenir bence haftasını tamamlaması daha iyi imkan varsa 40 a kadar dursun sonucta elinde sonunda sezeryan olacaksan bence dışarda gecirdigi 1 yıldan içerdiği gecirdigi 1 gün daha kıymetli 😊
Esen3535 [silindi] evet canm bende öyle düşündüm doktorum 39.haftamda izinde olacakmış umarım o hafta bi sıkıntım olmaz
Esen3535 Ayazbebek35 bende zorlanırken sıkıntı olursa giderim hemen ama doktorum 39.haftamda izne çıkacakmış yerine başkası bakacakmis umarım sancim olmaz
Esen3535 3MelekAnnesi3 herhangi Bi risk görmedi görse söylerdi sanırım sadece kilosu Bi hafta geri dedi doktorum olmasa bile başka doktor da yapabilirim dogumu toparlanır diye düşündüm asker gibi şafak saycam artık geçirdiğim günler kar olcak Bi daha muayene ye de gelmene gerek yok direkt doğuma gelirsin dedi sıkıntın olursa öyle gelirsin dedi