Deniz59 Tam uyuyayım dedim benim oynak fadimem başladı gene kendide uyumuyor benide uyutmuyor sizin bebeler ne alemde😁
Seminn Deniz59 benim kızda öyle kendi evimi temizledim kapattım aldım valizi anneme geldim doğuma az kaldı🥰bugün çok yoruldum diye oturduğumdan beri durmadan hareket ediyor kovalamaca oynuyoruz😅🤗
Minik_kalplim_ Deniz59 keşke uyutmasa meleğim bnim 😥2gündür az hareket ediyor toplanıyor canım sıkkın 32.hafta
Nelmali Deniz59 hıçkırıyor hıçkırık geçmedikçe takla atıyor birazdan uyur tum gün tepinip gece uyuyanlardan neyseki🙈
Minik_kalplim_ Deniz59 doktorum izinliymiş devletede gitmk istenedim Allah’a emanet ettim artık azda olsa hareket ediyor bnce dinlenmeye aldı kndini keyifci kızım 😇
Seda_nrr Deniz59 gün boyu durur yatınca başlar kıpramaya 😂 birde sabah erkenden 😂 galiba doğuncada bu saatleri sevecekler yandık 🙈😂
Deniz59 Seda_nrr ay valla inşallah öyle olmazlar 🤣 sabah bi kalkıyorum karnımın altına toplanmış aşagıya baskı yapıyo bi gün altıma işiycem 🤣
emiras59 Deniz59 aynı benim oğlum bir de bu aralar taktı hep kaburgamın altında sopa yutmuş gibi düz oturuyorum 😂
Nelmali Deniz59 gunduz 5 dakika sabit durmuyor baya yoruyor kendini gece birlikte uyuyoruz insallah dogduktan sonra da düzen degismez 😂😂
_Elifffffff_ Deniz59 15 dakikadır hıçkırıp duruyor once kasiklarimda hissediyordum şimdi vajinamda hissediyorum pit pit 😅😅😍
Elif0801 Deniz59 benimki de öyle tam yatağa uzanıyorum o başlıyor ordan oraya gezinmeye 😂 yer begendiremiyoruz hanımefndiye 1 saat oynuyor geziniyor ki benimki gün içinde de böyle anası uzansın yeterki yerinde durmuyor 😅😅😂