Onurunannesi 23 buçuk haftalık hamileyim , dün ayrıntılı ultrosonda sol ilerin arterde diastolik centiklenme var mis başına böyle birşey gelen veya geçirmiş olan varmi ? Bilgisi olan.
mom35 Onurunannesi Benimde var ama doktorum hiç bir sorun teşkil etmiyceğini söyledi.Şuan için hiçbir sorun yok
Onurunannesi mom35 benimde doktorum aynı şeyi söyledi bir ay sonra tekrar ayrıntılı ultroson yapmak istiyor şuanda, kan sivilastirici aspirin kullanmaya başladım sizdede varmi ilaç tedavisi
mom35 Onurunannesi Gerek duyulmadı o yüzden başlamdım her hamilelikte görülebilir dedi sadece.ilaça başkatmasının sebebi ne acaba?
Onurunannesi mom35 kanı sivilastirmasi gerekiyormus araştırdım bir çok bayan aspirin kullaniyormus kanımda düşük ondanmi bilemedim doktorummu çok pimpirikli bilemedim
Duygusd Bendede var çoraptın ve cleaxan 8000 kullanıyorum bebeğimin gelişimide iki hafta geriden geliyor bugün başka doktorada gideceğim moralim bozuk
Onurunannesi Duygusd benim gelişimde problem yok sanırım buda 23 hafta olmamdan kaynakli daha küçük olduğu icin
SeymaGencBayrak Bende de var ayni sorun.ayrintili ultrasonda doktor çok incelemesine rağmen bisey yok yazmıştı rapora iki hafta önce muayenede 2hFta geri kaldığını ogrendik bebeğin tekrar detaylı bi şekilde plasenta incelendi o zaman çentik olduğu ortaya çıktı.eger bu hafta da kilo almazsa çocuğu alacağını söyledi doktorum. Bu arada 37.haftayi doldurdum ben. Böyle durumlarda sürekli tansiyon takibi istiyorlar eger yukselirse bebeğe oksijen gitmeyebiliyormuş.kisacasi tuzdan uzak durun kan sulandırıcı da ihtiyaç dahilinde veriliyor bebeğe kan akışı güzel sağlansın diye tabi çok ta içmek iyi değil bi kanama anında kan duru olduğu icin kanamayı durdurmak çok zor
Onurunannesi SeymaGencBayrak kesinlikle oda beni korkutuyor Allahtan doğuma daha var şuanda ınsallah heme geçer
RabiaYrkAcar Bende 23. Haftada iki taraftada çentik vardı günlerce uyuyamadım üzüntüden doktorum kontrol zamanında coraspin başlayacağım dedi gelişiminde problem olursa o zaman daha dikkatli davranmamız lazım tekrar detaylı isteyebilirim demişti sonraki kontrolde gelişimi 1 hafta ileride olunca korkulacak hiçbirşey yok herşey yolunda 3 hafta sonra coraspini keselim dedi bu ayın 16 sında kesicem ve ayrıca Benim 4 kilo normal doğuran çentikli hastalarım vardı kafana hiç takma herşey yolunda diye bastırtarak söyledi o sebepten çok rahatladım ikinci gebeliğim birincide normal ve bir sıkıntı yaşamadım buda öyle olur ğbşallah bu arada ne zaman tansiyonu ölçsem düşük oda beni rahatlatıyor Suan 31. Haftadayım bakalım kontrolde nasıl Kusura bakmayın uzun yazdım ama endişenizi çok iyi anlıyorum lütfen üzülüp kafanıza takmayın gelişim sıkıntısı olanlarda rabbim ne dilerse o olur bana sadece tedbir alırız o durumda demişti sık kontrol vs hepimiz sağlıkla Zamanında alalım yavrularımızı kucağımıza ❤️
Onurunannesi RabiaYrkAcar benim şuanda gelisimi haftasına uygun yüksek ihtimalle düzelecek dedi kan sivilastiricayada hemen basladik ınsallah bir an önce sağlıkla hayirlisiyla alalim bebislerimizi