Busra333 Anneyim42 ben 31 deyim çatlak yok ama zaten genelde 35-36 da çatlıyor diye biliyorum bio oil kullanıyorum ama her an çatlayabilirim çok çok gergin
aselnannesi Anneyim42 Birden çok hizli kilo aldıysanız belki o yüzden bu kadar erken catladiniz.Ben 8. Aya girdim 8 kilo aldim daha yeni yeni belinin yannda çatlakların var birde bol su icin oda engelliyor
SerpilEsra Anneyim42 tatli badem yagi kullan ben gobegime surdum 2. Gebeligim gobekte hicbirsey yok birda baktimkk kalcam bacaklarm catlamis orayi hesaba katmamistim🤷♀️
enise_nur Anneyim42 boşver olsun bende tedaviyle kalıyorum yoksa yok rabbim benrk nasıp etmiş gelip geçici onlar yeter ki sağlıklı olsun
Selin12- Anneyim42 ben ne yaptıysam çatlagin önüne geçemedim ama doğumdan sonra güneşte catlaklarimi yaktım büyük ölçüde kayboldular
Mimhb Anneyim42 ilk kez 14. haftada çatlayan birini görüyorum. Kilo alımınıza dikkat edin, bol su için, krem sürün olursa da yapacak birşey yok bebeklerimiz sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil.
Lokumunannesii Anneyim42 Bende de fazlasıyla var bacaklar göbek kısmı özellikle birsey sürmedim onlar bana çocuklarımdan hatıra bakıp bakıp şükrediyorum
Anneyim42 Lokumunannesii bende öyle diyorum tabiki çok şükür bin şükür çok aradım zor buldum sadece erken diye moralim bozulmuştu ama böyle yorumlar moral veriyor sagolun
Drydgs Anneyim42 bio_oil marka bir yağ var çok etkili denemeni tavsiye ederim bende çok işe yaradı göbek ve kalça bölgesinde masaj yaparak yedir