defnosunannesi_ Esrskrylmz canim benimde kaç gündür canım çekiyor alıp yiycem yapcak bişey yok aylardır yemedim bir kereden bişey olmaz bence
Esrskrylmz defnosunannesi_ bir kereden birşey olmaz canım ye gitsin aşırıya kaçmadıkça çok düşünmemek lazım aslında ben fazla stres yaptım sadece
Elif1608 Esrskrylmz neden zararlı ki? Defalarca yedim 😂😂 şu an için kötü bişey yok inşaallah da olmaz🙄 midyesiz bi hayat düşünemiyorum 🤣
Esrskrylmz Elif1608 ben de bilmiyorum ki yeni öğrendim sinsi komşum sağolsun panik etti beni fazla tepki verdi gerdi beni 😁
Elif1608 Esrskrylmz hiç panik yapma, çok sakınma yoksa takıntılı olursun, her söylenenede kafanı takma. Midyeni de ye sağlıklı da beslen, herşeyden ölçülü yedin mi hiçbişey olmaz😇
Dilekcnkn zehranurr Yani çiğ köfte yersem bebek yemiyor en azından 🤷♀️ Doğumdan sonra direk etki ediyor içtiğimiz süt bile etki ediyor
Karenino Esrskrylmz evet canm balık ve sakatat urunleri zararlı somon cok faydalı olmasına ragmen civa seviyesi cok yuksek oldugu icin onunda zararı oldugunu soylemişti doktorum ama bir kereden bişey olmaz rahat ol bende sushi yemiştim bayagı hemde bilmeden cok sukur bişey olmadı. Yine de dikkatli ol sen yeme bi daha
Burcu98 Esrskrylmz ben 50 tane yemişimdir 1.5 ayda bişey olmadı güvenilir yerden yiyorum sorun olmadı ama bende yemiyorum artık