Zeynp Yengec33 eşinle alakalı nasıl bu cümleleri kurabiliyorsun Yanlışlıkla olmuş çocuk Yok kıskandırmak için yapıyor Yok eşimi seviyor yemin ederim hayretle okuyorum.
SyhnHtp Yengec33 senin yerinde olsam madem eşin baba olduğu için çocukla ilgilenmek durumunda o çocuğu birlikte hörürüm eşimle. Çünkü en baştan çocuk babasının aslında başkasıyla evli olduğunu bilmeli çünkü ilerde o çocuk bile annemle yaşa diye baskı yapabilir ya da kadın çocuğu bu şekilde yönlendirebilir. Ve yine diyorum burada herşey kocanın tavrında bitiyor. Tercihini bariz şekilde kadına belirtmeli.
Zeynp Yengec33 sen gerçekten kocanın iyi bi baba olacağına inanıyor Musun ? Öbür kadınında doğurduğu can evlat değil mi ?
Yengec33 Zeynp o çocuk yabancı ya ondan pek bi beklentisi yokmuş burdaki çocuklar bizim turkitedeki çocuklar gibi değiller bi kaç yıl sonra beni bile hatırlamaz diyor bu yüzden gerçek evladı gözüyle bakmiyormus
Anneyim Yengec33 soylemek istedigim de oydu zaten kadın kadının düşmanıdır derler en ufak catlakta kendine cekmeye calişir kimseye güvenme
Ulkamrn Yengec33 Cok sabrliymissiniz ben olsam cocuguyla da gorusturmezdim. Ya ben ya da öbürü cocugun.
Baloglumveannesi Canım beni yanlış anlama kesinlikle ama eşin taviz vermese arayıpta yarım saat boyunca konuşup hastanedeye gittin mi karın doğurdumu gibi mesajlarda atamaz ha eşin tavrını koyuyorsur kadın arsızlığına yapıyosur o başka ama bi kadın bu kadar rahat davranıyosa vardır yüz bulduğu güç aldığı bi durum ben eşinin senden gizli konuştuğundan şüphelendim açıkcası umarım böyle bi durum yoktur Alah yardımcın olsun.
Yabrukus Yengec33 vallahi sen çok iyi daysnıyosun ben o kadını napardım ah ahh sakın alttan alma ne demek aramak kocanı ya kocan da insan olsun tamam çocuğuyla konuşur ama o kadınla artık asla görüşüp konuşamaz sen varsın artık
Edadlek Ben kafayı felan yerdim heralde bu nasıl bir durumm? Sevdiğim adamı kimseyle paylaşamam katlanamam yani durum ne olursa olsun bunu kalbime kabullendiremem eşimi baska bir kadın arıyacak ayy çok zor bir durum allah yardımcın olsun
Yengec33 Bu arada yemin etti çocuk kazayla olmuş diye ama bizim çocuğumuz kazayla olmadı gayette isteyerek oldu kazayla olsa kendimi kötü hissederdim
Yabrukus Yengec33 kazayla oldu ne demek canım seninle nişanlıyken kadının üstüne kazayla çay dökmüş gibi bunu nasıl anlatıyo vallahi sen çok sevdiğinden gözlerin görmüyo evlenmeseydin bile bunu nasıl yapabilir hiç düşünmüyomusun
Baloglumveannesi Yengec33 eşinin kadınla birlikte olmasını sıkıntı etmiyorsun yani de çocuk kazayla olduğuna ikna olunca sorun olmuyor mu anlamadım canımm valla ben seni anlamadım ne kadar rahat anlatıyorsun çok normalmiş gibi şaşkınım :)
Baloglumveannesi Yengec33 ilk öğrendiğinde nasıl ortalığı yıkmadın nasıl ailene ailesine hiç bişi söylemedin konu nasıl bu kadar kapandı seni sözlü nişanlıyken aldatıp çocuk yapmasına evlendikten sonra öğrensen bile nasıl göz yumdun hayret ettim valla kimse bilmiyor diyorsun bi kadın olarak nasıl kabullendin bu durumu merak ettim açıkcası
Mavi1 Yengec33 sonuna kadar haklılık mı? size inanmıyorum ya bu neyin rahatlığı, sevgiliyken öğreniyorsunuz ve ilişkinize devam ediyorsunuz? kusura bakmayında eşiniz ne yardan geçmiş ne serden. mideniz baya genişmiş. katlanacağınız şeyler için şimdiden sabırlar diliyoruz size.
Yengec33 Mavi1 ya çocuk benden önce olmus biz tanışınca ben kabul etmem belki diye bende gizlemiş ve biz nisanliyken kadınla çocuk icin kopamamis onu sevseydim senle evlenmezdim dedi.beraber yatmiyirdum onla diyor ama inanmıyorum tabi varDi ilişkileri bence
Yildizim Yengec33 ben bu konuda adla senin kadar sabırlı olamam çocuk için amenna ama sürekli zırt pırt araması hiç hoş değil ve ben bına asla tahammül edemem kaldı ki eşin bi de hesap sormuş neden engelledin diye pes yani
Ronesans Nasil o diger cocuga evladi gibi bakmiyormus cocuk yapanci olsun turk kurt olsun dili dini ne olursa olursa evlat evlattir evlat can feda edilir. Ona evlat gozuyle bakmiyorsa bu evlada nasil bakacak. Hangi yuzyilda yasiyoruz . Ya senin miden nasil biseyki kalkmiyor. Nisanliyken niye adamin suratina vurup da terk etmiyorsun bacim
Liesheth Yengec33 siz nişanlıyken kadından çocuk için kopamayıp birlikte mi olmuş yani? Ahahah çok komiksiniz gerçekten. Kumanız var haberiniz olsun, kolay gelsin
Zeynepsa Yengec33 O rahat oldugu icin normal geliyor yaptigi tabi.Turkler oyle degil ama. Esine empati yapmasını iste. Tam tersi durum olsa esin bence hic de o kadar musade etmezdi. Ama onun icin de esinle arani açma. Yasadigin kolay bisey degil ama esin seni seviyorsa eminsen üstüne gitme. Sadece empati kurmasini iste anlayacaktir seni