iremsenturk_16 AnnelikHayali Ahh ne güzel inşallah bende görürüm canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
iremsenturk_16 elfmoom şuan bizimkisi geçici büyüme yani büyük ihtimal regl zamanı geçince inecek ama olsun büyüyeceği zamanları görmek nasip olsun inşallah 🥰
iremsenturk_16 gbyalcin inşallah büyüyeceği zamanları görmek bizede nasip olsun sabırla bekleyeceğiz 🥰
iremsenturk_16 gbyalcin kişiden kişiye değişiyor sanırım erken döllenme geç döllenme olarak en doğru zaman ne zamansa o zaman görüp duymak istiyorum inşallah öylede olur banada dua edersen çok sevinirim 🥰
gbyalcin iremsenturk_16 inşallah duyarsın bebişi çok güzel Bi his 🤲🏻 benim bi de enfeksiyonum vardı onun kontrolüne gitmiştim geçmiş mi diye doktor gelmişken bakalım dedi duymayı da hiç beklemiyodum ama duydum 🤭
iremsenturk_16 Kdk yaaa bizde hemen heveslendik seviyoruz falan yavrum daha mercimek kadar bile değil aslında mantıksız ama ne yapalım o ilk heyecandan oluyor hep bunlar 😁🥰
Kdk iremsenturk_16 aman olsun ne olacak güzel heyecanlar bunlar 😍 haşhaş kadarken kavun olduk biz şimdi zaman çok hızlı geçiyor her anın tadını çıkarın😍
Kadriyed iremsenturk_16 bebişi 6. Haftada görmüştük 7de kalp atışını duymuştuk. Uygulamada da yazıyordur ama bebiş çok küçük ama sindirim sistemimiz böyle gazlı şişkinlikler yapıyor ne yazıkki😅 benimde 12. Haftaya kadar garip bir şekilde karnım vardı sonra geçti. Asıl karnım 20den sonra çıktı hatta😅
Nurklc38 iremsenturk_16 Ay evet böyle kendini bilmiş şekilde konuşuyorlar 😂 boşver onları takan kimmm
Leylakkk iremsenturk_16 18 haftalığım göbeğim 2 haftadır belirginleşmeye başladı ama 8 haftaya kadar koca bir gobekle gezdim gazmış meğer sonra o gitti göbeğim normale döndü yeni yeni belirginleşiyor 6+1 de kalp atışını duyduk biz darisi başımıza saglikla dogsun❤
hepoyleolurzaten iremsenturk_16 çok tatlısınız heyecanınızı hissedebiliyorum 🥰 Bende ilk haftalarda karnım çıktı sanmıştım ama sonra fark ettim ki o gazmış 🤭 bir gün şiş duruyorsa bir gün iniyordu, tam olarak 18 19 haftalarda net belirginleşmeye başlamıştı benim ☺🥰