Busrasener43 ben 2 sinide yaşamış biri olarak direk normal derim.. yapamam değil yaparsın.. sezeryani yaparım diyorsan normalde yaparsın çünkü ikiside ayni durum.. birinde önceden sanci çekip doğunca unutuyorsun sanki sen cekmemissin o ağrıları.. ama sezeryanda önce anlamayıp sonrasinda çekiyorsun ağrıları ve sonrasında çekmez biraz daha zor geliyor hem bebek hem sanci agri daha zorlayıcı.. Ben ilkinde norml doğum oldu çok rahat güzel geçmişti.. 2. Dogumumda 38 gün önce oldu oda normal olacaktı suni verildi 4 cm aciklik oldu gayet güzel ilerliyordu.. ama kizim küçük bi supriz yapti ve acil spinal sezeryana alindim.. Ve sonrasında bir hafta kadar sürdü agrim sancim ama hem bebisle hem oğlumla zor oldu bazı zamanlar bebeğimi kucağıma alırken bile zorlandığım zamanlar oldu.. He suda var herkes bir değil belki sen 3.4. Günü oh be geçti diceksin ama sonuçta bıçak altına yatıyorsun illaki bir süre ağrısı acısı sürüyor.. Ben mesela hiç oturmadım yatmadım 2 dogumumdada hele sezeryanda yürümek önemli dediler.. canim yansada hiç oturmadim ona rağmen 1 hafta sürdü acısı geçmesi.. Ve 38 gün oldu bugün bazen hızlı hareket edince veya biraz fazla iş yapınca dikisij yan tarafları falan aciyor bazen sızlar gibi.. o zaman bir kez daha dedim nasip kısmet ama normal gibisi yok diye 😊