07-02-2019 Kızlar 28 haftalık gebeyım fakat vajınada agrım oluyo ya norml mı bu?? 2 haftadır fln dewm edio
Minnak-kalbim 07-02-2019 bende 28 haftaligim benimde vaar canjm aşırı şekilde doktor parol kulln çok olursa dedi günlük yarım saat yavaş yavaş yürü istersen dedi doğuma kadar ne ypcm bilmiyorum uzanym anca
Dilekcnkn 07-02-2019 Bende 28 haftalığım birden oluyor ama bebek tekme atıyor direk rahime baskı uyguladığı için oluyor dedi doktorum gerçekten de öyle bazen öyle güçlü atıyor ki çıkcak gibi
Mucizelrm_ 07-02-2019 bende 28 haftalıgim ozellikle sabah ayaga kalkınca yada ayakta kalınca oluyor doktor bebek büyüdükçe baskı yapıyor demişti çaresi dinlenme 🤦♀️
07-02-2019 Minnak-kalbim parıl ıcmem cunku her agrıdı gında ıcersem hergun cok olur da Allah yardımcımız olsun bakalım
07-02-2019 Mucizelrm_ ay olabılır daha kontrole gitmedım bu 2 gebelıgım ilkinde hıc bole agrı hatırlamıom doguma kadar nolcak bakalım saglıkla. Gelsinler ıns
Dilekcnkn 07-02-2019 Sen doktoruna söyle canım umarım ciddi bir sorun yoktur ama rahim artık büyüyor belki ondan olabilir
Minnak-kalbim 07-02-2019 çok şiddetli olursa yani ama dinlenince hafifliyo benim bebeğim baş aşağı doğum pozisyonu almış 26 haftalıkken o yüzden kasılmalarım falan çok Progestan iğne hap kullanıyorum doktorun daha iyi bilir yani
07-02-2019 Dilekcnkn sölücem zaten mutlaka da dedıgım. Gbı 2.gebelıgım ilkinde hıc bole agrıları hatırlamıom acaba normalde annelerde de oluyo mu diye sormak istedim
07-02-2019 Minnak-kalbim bnmde bas asagı olmus dun ew supurdum agrıdan zor yuruyor um hastane gıdıcem sabah mecbur bakalım
Ozgesapmaz 07-02-2019 normal dedi dinlen yorma kendini dedi ama duramayacak gibi olursan nstye gel dedi