Anna-Karenina @SecilM @Gizemozcaannn Randevulariniz saat kacta haber bekliyorum bacilarim sizden.. 😍💜🧡
SecilM Anna-Karenina benim 16.30da ☺️ dualarımızda birbirimize yer verelim inşallah hepimiz sağlıklı haberler alalım ☺️
Anna-Karenina SecilM Dualarim sizinle tabiki bitanem. Hadi guzel haberlerle gel sevindir bebisinin teyzoşlarini 😍😍
Anna-Karenina Tugce28 doktor beta degerlerimi yeterli bulmustu. İnanin o gunleri hic hatirlamak bile istemiyorum
Tugce28 Anna-Karenina bende şu an benzer bi durum yaşıyorum da dış gebelik mi normal düşük mü bilmiyorum hiç sizde haklısınız
Tugce28 Anna-Karenina evet var tek taraflı kasık ağrısı bacaklarıma kadar vuruyor beta iki günde bir artıyordu dün baktordım azalmaya başlamış dış gebelik mi normal düşük mü bilmiyorum
Tugce28 Anna-Karenina sizinde gözünüz aydın olsun inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder 🤲🏻
Anna-Karenina Tugce28 kan degeriniz dusmeye basladiysa eger dusuk yapmis olabilirsiniz. Dış gebelikte kan degeri yukselmeye devam ederdi. Agridan dayanamaz hale geliyor insan bi noktadan sonra dış gebelikte. Beni acil ameliyata almislardi o derece kotuydum. Doktorun tam olarak ne dedi peki?
Tugce28 Barlas_mom 21 inde olmam gereken tarihte kanama bsşladı kahverengi lekelenme tarzındaydı sonra bir ara kesildi geçeli baya oluyor
Tugce28 Anna-Karenina kan değerinin düşmesi iyi değil iki gün sonra tekrar beta bakıcaz dedi dinlen dedi kanama olunca benim aklıma dış gebelik geldi ama belirtilerini bilmiyordum tani sizindr yazınızı görünce sormak istedim galiba düşük oluyor Rabbim hayırlısını versin ne diyim demekki sağlıklı değilmiş bir düşüğüm daha oldu onun kalbi durmuştu kürtaj olmuştum iki tane de başarısız tüp bebek denemem var bu tüp bebek denemem den sonra ki ay kendiliğinden oldu sevinmiştim ama nasip değilmiş vardr Rabbimin bir bildiği
Barlas_mom Anna-Karenina dış gebelikte beta düzenli artış gözlenmiyormuş değil mi benim düzenli artış çıkıyor neden kese görünmedi ki 🙈🙈
SecilM Biz kesemizi gördük şükürler olsun. İnşallah darısı kalp atışına. Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu tattırsın 🤲🏻
Anna-Karenina SecilM Yaşasiiiiinn 😍😍😍 iyi bak annesi teyzesinin minnosuna darisi basimiza insallah 🧡 nezaman bir sonraki randevu?
Anna-Karenina Tugce28 Ahh kuzum benim. Sarilip destek olmak istiyorum cunku hislerini cok iyi anliyorum. Rabbim yardimcin olsun. Kendine dikkat et cok yormamaya calis. Hayirlisini dile her zaman. Demek ki saglikli degildi bebek…
Mama12 Kızlaaar 6+3üm bugün kalp atışımızı duyduk 🥺🥺🥺🥺 çok duygusal ve çok güzel bir andı rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızııı💕💕
Anna-Karenina Mama12 once kese sonra kalp atisini iple cekiyorum. İnsallah hep beraber alicaz bebeklerimizi kucagimiza. Rabbim saglikli ve kolay bi gebelik versin bacim benim 🧡
SecilM kayramm10 Allah razı olsun. 🥰 5+3 ultrasonda da aynı çıktı günüm. Üstten ultrasonla gözüktü. Çok duygusal bir andı ☺️