pamugunannesi2   tam belli değil ama cinsiyet tahmini yapa bilcek olan varmı 16 haftalık olduk doktorum durmadan cinsiyet değişikliği yapıyor
Bernabadeberra pamugunannesi2 renklı ultorosunu yokmu orda görünür cnm ya ıkıncı gebelıgımde bna da aynısını demıştı sonuç kız oldu
pamugunannesi2 Bernabadeberra yoktu canım normal Ultrasyonda baktı benimde ikinci gebeliğim prenses bir kızım var İkinci kız geliyor ☺️
Bernabadeberra pamugunannesi2 aynı şeyı yaşamışız benımde 2 prensesim var şımdı 3. Hanıleyım oda erkek dedi hep bakalım detaylı ultorosonda da kesınleşır carşamba gunu yaptırcam 2. Olaydan sonra buna ınanamadım renklıyı açtı hatta erkek dedı çarşambayı ıple cekıyorum
pamugunannesi2 micky sormuştum kordondur felan diye yok demişti ama artık kesin oldu galiba bu haftada sonra değişmez kalp atışıda 144 dü
pamugunannesi2 Bernabadeberra aynen öyle Rabbim yeterki Sağlıklı evlat versin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah bu sefer paşa kesin gelir gönlünüze göre olsun 🌸 kaç yaş var çocuklarınızın arasında
Bernabadeberra pamugunannesi2 Buyuk kızım 7 2. Kızım 3 yaşında buda suprız oldu bızım ıcın 2 aylık olmuş anlayamadım hamile oldugumu yıne hepsının 4 yaş arası olcak 🥰
micky pamugunannesi2 Kalp atışı ilk zamanda doğru işaret veriyor diye biliyorum.Sonradan hepsi değişiyor.Yani 6-7-8 haftalarda cinsiyet belirlemede öncü bildiğim.Sonradan hepsi değişiyor.