Tuba2019 Kucukmucize bende 31 haftadayim belim cok kötü ağrıyor sol bacağıma vuruyor heralde iki gündür çok ayak üstünde kaldim
Aylin-2015 Kucukmucize 29+2deyim belim kopuyor resmen bacaklarim çok kötü ağriyor.Kramplar giriyor bacağıma.Oturduğum yerden zor kalkiyorum.bu hamileliyim mahv etdi beni
Kucukmucize Tuba2019 anladım canım acaba dedim büyüdükçe bele vs mi vuruyor .Benim zaten ben sertleşmem var ama 2 gündür ağrıyor
minikprensimmm123 Aylin-2015 Aynı gündeyiz bende de bel ağrısı çok oluyor ya birde bebişin hareketleri nasıl canım benim ki bazen çok güzel hareket ediyor bazen de hafif hareket ediyor sanki
Aylin-2015 Kucukmucize bu ikinci hamileliyim.İlkinde çok rahat bir hamilelik geçirdim.Bu hamileliyimde öldüm dirildim resmen.Her hamilelik farkli oluyor demekki
Aylin-2015 Kucukmucize Sağ salim kucağina alirsin inşallah canim🙏🥰 Allah her kese kolaylik versin Amin🙏
Ozzep Kucukmucize 28+4 üm benim de ilk kez bugun akşam başladı bel ağrısı ani bi hareket de yapmadım anlayamadım
Tuba2019 Kucukmucize ever gittim ama inanki unuttum söylüyeyim karnımın sağ tarafinda bir sıvı tarzi birsey gorundu kismi sıvımi bilemem dedi oyle diyince hicbirsey soramadim ama diger hersey yolunda dedi