badembid Aysemin54 ben de merak ediyorum üstte kalsın diye yazıyorum. Bir de sezaryen ve normal doğum da ne zaman başlanmalı o da önemli 😅
Gzd_ Aysemin54 sezeryanlıyım bir hafta sonra günde bir saat iki hafta sonra günde iki saat sonra da öyle öyle saati artırarak takmayı önermişti doktorum 13 gün önce ikinci sezeryanımı oldum şuan kullanıyorum çok güzel toparladı göbeğimi
__aysenr__ Hamilelikte korse takanlar var diye duymuştum. Benimde merak ettiğim bebeğe zararı olmuyor mu ?
Alone __aysenr__ hamileyken o koca göbeği nasıl korseye sığdıracaz kız hem bebek sıkışmaz mı ztn yeri dar garibimin
Aysemin54 __aysenr__ hayır canım ben oyle bişi duymadım hiç sakın yapma yani cocugu sıkıstırmanın ne anlamı var hemde cocugundan degerli değil fiziğin
gulsahalp __aysenr__ böyle birşey olabilir mi? Dar tayt pantolonlar bile giyilmemesi gerek orda bir canlı var yani evladımız onun alanını niye daha fazla daraltalım ? Kiii korse ne işe yarar bebek varken şöyle cahilleri dinlemeyin .
Gzd_ Ozzep markasını bilmiyorum arkadaşımdan geldi ama büstiyer gibi önden kancalı askılı demir var bide içinde sanırım
AkdenizBeyza Aysemin54 Sezaryen oldum ertesi gün taktım dikişlerin üzerine bi tülbent dolandırırsan daha kolay olucaktı, terleyip acıtmaz en azından ben öyle yapmıştım. Çok rahat ettim korse takınca daha kolay hareket ettim.
busracnbk Sezeryan olan arkadaşlar hangi korseyi kullandınız peki pentideki gibi çamaşır şeklinde olanlardan mı yoksa bel için kullanılan çelik balenli olanlardan mı?
Minnakkkk Aysemin54 normal dogumdan sonra hemn cıktıgım gibi tulbent ile cok sıkı sarmıstık baya sıkı ama ertesi gun, eve gelince korse kullanmaya basladım. Bu kez korseyi cantama koydum dogumdan cıkınca hemen baslayacagım