Kdk AseLenaMom en garantisi yatmadan hemen önce fitili yerleştirip sonrada uyumak. Kalkınca akıyo çünkü geri.
Minikpandam1 Engel değil hatta normal doğumla o enfeksiyon temizleminiyor bende de var parça parça görüyorum iğrenç bir şey geçmiyor
Sedaaaa2 Kdk benim arkadaşım normal dogum yaptı ondada vardı o sirkeli su yaparak rahatladım dedim ama dogumuda normal oldu
Kdk Sedaaaa2 hamileyken mi yapmış sirkeli suyu🙄 bugün forumda sirkeli su muhabbetini çok gördüm Çarşamba günü kontrole gideceğim doktoruma bi sorucam bakalım tavsiye ederse denerim bende.
Sedaaaa2 Kdk aynen bendede oldu aradm sordum biraz sirkeyi suyla karıstır taharetlen dedi yarım saat sonra duş al dedi ya da yıka ferahlarsın dedi o hep öyle yapmıs ve erkende dogurmadı yani
Smfth Kdk bende aynısını yapıyorum. Sürekli kuru turuyorum nasıl oluyor anlamıyorum ya sinirim bozuliyor. Bir arkadaşım bol bol sade kefir iç dedi rahatlatiyormus, yarın alacağım bende. Sizde deneyin isterseniz
Kdk Smfth ilk defa duydum kefirin iyi geldiğini. Genellikle kabızlık için kullanılıyor ya sonra sıkıntı oluşturmasın😅