iremem Asyadone bilmiyorumki aslında ağrı eşiğim çok yüksektir normal doğursam doğururum ama son 10 gündür içimde tuhaf bir his ve korku var anlamadığım çözemiyorum 🙄
Asyadone iremem ikinci doğum olmasına rağmen bendede var ama hepsi geçici bı anda unutuyorsun sezeryanin sonrası zor normal doğum çok daha sağlıklı
gulsahalp iremem erken tarih vermiş o yüzden merak ettim benim doktorum 40 a kadar bekleyecek heralde 😬 37 olduk bugün 3 gün sonra kontrolde ne diyecek bekliyorum ilk gebelikte olsa anne karnı en iyi yoğun bakım demişti.. Tarihini bekliyoruz merakla☺️
iremem gulsahalp bende bugün kontrole gittim canım 9 ağustosta bi daha görelim sezryanfada olsa 39 olmadan elimi sürmem dedi ciğerler gelişmemiş olabilir dedi beklicez yani ☺️
iremem babycool canım gittim doktora şuan ciğerler gelişmemiş olabilir o yüzden 39 olmadan elimi sürmem dedi nst sancıda çıkmadı yerleşme ağrılarıymış o hissettiklerim 9 ağustosta tekrar görücek normal istemiyorum dedim oda 9unda planlarız dedi
babycool iremem cok iyi saglikliysa bebis biraz daha beklensin bakalim 🤗 cok gecmis olsun insallah en saglikli sekilde gerceklesir dogumun canim
Mermerve iremem 37+3 te tansiyonum yukseldi hastaneye yattim 38+2 de sezaryan dogum yaotim. Hic beklemiyodum cok ani oldu yatisim dogumum bi anda oldu oysaki hic sancim agrim olmayinca kendimi 40. Haftaya hazirlamistim ben hep 😂