patuli Kevakar sık idrara çıkma, sağ kasıkta hafif sancı, ateş basmaları, ayak şişmesi, sağ kasığımda tekmeler.. daha saymayayım 😳
Esra_baki Kevakar Genital bölgemde mantar oluştu aşırı kaşıntı var. Ayaklarımda acayip ödem var üzerine basamiycak kadar tuvalet terlikleri bile dar geliyor 10 kilo aldım. Gece uykusuzluk var. Kıyafetleri yikamistim şimdi çok zorlanıyorum bı bitse yerleştirip çantamı hazirlasam 2.5 yaşında kızım var o da maşallah hareketli yoruyor.
Esra_baki Birde doğumu normal olacak anneler bu haftalarda masaj olur egzersiz olur vs vs doğumu kolaylaştırmak bir şeyler yapıyorlar mı ben 36 dan sonra perina masajı hurma ve zeytinyağı masajı düşünüyorum sizler yapiyormusunuz bir şeyler erken mi bu ikinci ama ilkinde hiç bir şey yapmamıştım yürüyüş de dahil çok zor oldu doğumum bunda kolay olsun diye egzersiz vs yapmayı düşünüyorum hamileliğimin başından beri neredeyse günlük en az yarım saat en fazla 1.5 saat yürüyüş yapıyorum.
iremby Kevakar bende psikolog ile görüşmüştüm 3 gun aglar ve istemezse 1 ay sonra tekrar deneyin dedi. Benimki bez istemedi ama 3.haftadayiz hala altina yapmaya devam ediyor malesef her cocuk farkli oldugu icin cocuga gore davranmak gerekiyor ama kitaplar okuyabilirsiniz bununla ilgili ve evde tuvalete giderken benim tuvaletim geldi tuvalete gidiyorum diyebilirsiniz ve bir ön hazırlık asamasi yapın yani tuvalet egitimi ile ilgili aldığınız esyalari gosterin tanitin önce oyuncakları ile oynatarak gosterin boyle bir baslangic sureci yapabilirsiniz ben oyle ilerledim baya hevesliydi
iremby Gmsyusra istahsizligim mide yanmamla alakali oluyor aslinda benim midem yanarsa pek bir sey yiyip icemiyorum. Ama gercekten hareket etmek artik zorluyor
Gmsyusra iremby benim mide yanmam olmuyor ama zar zor yemek yiyorum zaten kızım çok kilo almıyor bakalım bu kontrolde ne diyecek doktorumuz
iremby Gmsyusra yaa ben ilk kizimda da cok istahliydim bunda da oyleyim. Ama kiloyu cok dert etme ya saglik sorunu olmasinda kilo alinir verilir