Mom06226 12 haftalığım 77 kilo ile hamile kaldım şuan 74-75 geliyorum acaba kaç kilo alırım ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım sizlerin kilo durumu nasıl kaç kilo aldınız benim gibi fazla kiloyla hamile kalan var mı ? 😣
Lulemom Mom06226 ben 72 yle hamile kaldım. 36. Haftadayım 9 kilo aldım. Hiçte özellikle dikkat etmedim. Ve almaya da meyilli bi yapım vardır. Kilolu hamile kalınca çok alınmıyo sanırım. 🤔
sivlimglsh Mom06226 78 kilo ile hamile kaldım 18. Haftam henüz kilo almadım çok da dikkat ettiğim söylenemez
bykarakan bende 74le kaldım 30. haftada gittim 6 kg almıştım halbuki kiloyada çok müsaitim almamışım şaşırdım
Mom06226 bykarakan inşallah bende öyle olurum bir yakınım ilk aylarda 5-6 kilo verdi 9 aya kadar da onları geri aldı doğumuna 20 gün faln kaldı hâlâ aynı kiloda hep onu düşünüyorum bende keşke öyle olsam diye 🤷🏼♀️
Mom06226 Lulemom benimde kilo almaya cok meyilli vücudum şimdilik hiç bişey yiyemiyorum ama cok korkuyorum 95 leri faln görürsem naparım ahhh 57 kiloydum ben ahh😭😭😭
Mom06226 sivlimglsh benimde bulantılarım olmasa dikkat etmem kendimi bilirim şimdi bulantım yüzünden yiyemiyorum bulantılarım geçerse cok alır gibiyim 😄
Nelmali Mom06226 77yle hamile kaldım 68e kadar düştüm şimdi 74 75 geliyorum 32+2 başlangıç kilomda bitirmeyi umuyorum 😅
Shnern Mom06226 78 ile kaldım başta verdim şimdi 23+5 im 78 im . İnşallah çok almam ilk hamileligimfe 8 kg aldım
Pembepanterr Mom06226 69 kiloyum hayırlısı bakalım 😃 ilk gebeliğimde 68le kalıp 73le doğum yapmıştım umarım çok kilo almadan hamilelik sürecimi tamamlarım 😃
Mom06226 Pembepanterr bende ilk hamileliğimde 57 kilo ile hamile kaldım 73 le doğuma girdim 5 yıl boyunca 1 kilo veremedim 🤦🏼♀️ Şimdi ikinciye 77 yle hamile kaldım nerde eski zayıflığım eşim boşuna dozer demiyor bana😝
Mom06226 Guneyinannesi1 hayırlısı olsun umarım cok almadan biter şu hamileliğimiz hergün dua ediyorum allahım ne olursun karnım çok çıkmasın cok. Kilo almayayım diye.🤦🏼♀️ Hele şu karnım hiç çıkmıyor diye yakınanları gördükçe deliriyorum bende cok çıkmasın diye dua ediyorum
sivlimglsh Mom06226 oğlum sağolsun hiç yormadı beni 🧿 hiç bulantı kusma tiksinme bilmediğim için kilo veremedim kilolu da hamile kaldım 😏 oğlum sağlıklı olsun da gerisi boş
Nelmali Mom06226 ben de pandemi öncesi 68dim sonra zirveyi görüp bir de üstüne hamile kalinca çok korktum ama gitti kilolar cok sukur 😅😅
Mom06226 sivlimglsh yani tabiki de en önemlisi sağlıklı olmaları ama biz kilolular olarak ne bileyim ben cok takıyorum ya cok takıyorum ama zayıflamak için de hiç bişey yapamıyorum 🤷🏼♀️