Seyma17 6551 doktora henüz gitmedim ilk 295 ikinci 6551 çıktı kan testim, adet tarihi mi bu yüksekliğe göre mi hesaplanıyor hafta ?
Umutlabekleyis Seyma17 betanın haftayla ilgisi yok canımda merak ettim ilkiyle ikincisi arasında kac gün var cok yükselmiş birde son adet tarihin neydi
cennetkokulum_ Seyma17 Ben adetim 10 gün geçmişti gebelik testi yaptım pozitif kan verdim 7883 çıkmıştı bi on gün sonra tekrar kan verdim 58967 cıktı bidaha da kan vermedim şu anda da 17 hafta 6 gunluguz elhamdülillah
Seyma17 Umutlabekleyis son adet tarihim 17 Haziran 56,4 sonra 295 şimdi bu yazdığım yeni rakam aralarında 4 gün var
Gul4001 Umutlabekleyis lunam Ben hafta betayla ilgili sanıyordum, doğru bildiğim yanlıslara eklendi🙄🤦🏻♀️
lunam Umutlabekleyis mide bulantım pek yok şükür. Ara ara hafiften geliyor sadece. Fakat ben de çok idrara çıkıyorum, gece bile kalkmak zorunda kalıyorum.
Seyma17 Umutlabekleyis yok hayır kusma bugün dr gitti kalp atışını haftaya duyarız dedi keseyi gördük sadece ama kendim iyiyim
Umutlabekleyis lunam idrara bende sık cıkıyorum bulantım dün başladı bugun cok kötü olmaya başladı bide hafif agrılarım var hayırlısı bakalım kalp atışını keseyi gördün mü
lunam Umutlabekleyis Rabbim kolaylığını versin inşallah hepimize. 1 saat sonra gidicem görmeye 😊 sen gitmiş miydin?
lunam Gul4001 aynı hafta aynı günde olup betası çok farklı olanlar var. Göre göre öğrendim 🤭 önemli olan 2 günde bir 2ye katlıyor olması.
Umutlabekleyis lunam ben gittim cumartesi kücücük bi kerw göründü haftaya inşallah kalp atışı icin gitcem
Gul4001 lunam bende betam düşük diye geç döllenmedir diyordum, henüz doktora görünmedim yarın görüneceğim inşallah🙊 son adet tarihine göre 5+5 günlüğüm o zaman, sag olun 😊
Gul4001 lunam 19 temmuz 37 21 temmuz 100 25 temmuz 444 Bu şekilde ilerledi, daha sonra vermedim kan. Doktor Perşembe günü ultrasonda bakalım dedi. Yarını bekliyorum.
lunam Umutlabekleyis gözüktü şükür. Geç döllenme olmuş dedi zaten ben de tahmin ediyordum öyle olacağını, çünkü polikistik over var bende. Haftaya bir daha gideceğim ben de.