Ozge2805 kizceannesi bende bugün itibariyle girdim 3 trimestere arada hafif bulantı olabiliyor ama rahatsız edici degil
Aysenurctn32 kizceannesi Ben 3. Trimestera girmek üzereyim hap attığım halde bulantı yaşıyorum bazen. Normal mi bilmiyorum ama gebeliğimin başından beri hap kullanıyorum doğuma kadar da kullanacak gibiyim
Ozge2805 kizceannesi hamileliğin balayı dönemi diye geçiyor ne rahattı bende 18 haftama kadar malesefki hep kustum
Ilkim_05 Resmen ilk aylara geri döndüm cok uykum.geliyor birde uyuyunca ögünlerimi kaçırıyorum, agirlastim dönemiyorum, halsizlik yorgunluk dışarı cikiyım diyorum yoruluyorum evde bunaliyorum😅
Ozlemp kizceannesi olmaz mı süt içiyorum deli gibi anca öyle geçiyor bide asitli içecekler içme daha fazla oluyo mide bulantısı
esmerrmm kizceannesi 2.trimesterde sadece 3 hafta yada 1 ay gibi sürede rahattim 3. Tremester donemine girdim başa döndüm mide bulantilarim daha artti 🤢
edaozcan13 esmerrmm benimde sabah uyanınce mide bulantısı akşam da mide yanması bişey yiyemez oldum korkudan midesi yanan varmı yazsın ne yiyip içyorsunuz bana herşey dokunuyor gibi gelyoo midem cok kötü ağlıyorum oo derece
esmerrmm kizceannesi ialc kullaniyormusun prilam ben gece yatmadan ince 2 tane iciyorum ona ragmen var bulanti🥴
kizceannesi esmerrmm o kadar değilim ya sabahları oluyor kusunca rahatlıyorum iştahim açılıyor ama geceleri hiç uyuyamıyorum bel agrılarımdan