Funda2735 Ben çok sıkıcı buldum bu haftaları full çatlak, geçmeyen kusma bulantı alınan kilolar sadece bunlar var bende sizde 😂☺️
Gul-42 Funda2735 mıde bulantısı mıde yanması uyku problemı wc den cıkamııorum asırı sıcak asagım catladı yenı yenı egılemıorum kazan gıbıyım asırı yorgun hıssedıorum sıvılcelerım ful
Aynuromerbyr12 Funda2735 tek taraf bel agrısı kramplar ve mide yanması ile geçiyor 27 haftamızdayız teyzeleri🤗
Melike Funda2735 27+6 Sorrma zaman resmenn geçmiyor 😔 ayak şişmesi ve ayak altı yanması, sürekli acıkma, gece giren bacak krampları ve şimdiden alınan 10 kilo 😵💫
Funda2735 Remziye_2121 hah onları unutmuşum bıçaklanıyorum bende kaç haftadır çatı kemiği ağrısı da cabası
minikmucizemmm65 28+3 mide yanması aşırı aşırı halsizlik.. tüm bunlara rağmen sanki yarın dogummus gibi geliyor eskiden hic gecmiyordu ama saymayı bırakınca su gibi akıyor 😂
a_burcu_bur Funda2735 bende de aşırı sırt ağrısı var. Eller, ayaklar şişmiş gibi 😝 27 haftalık ve 8-9 kilo almış bi ben 🙈😂
elisa123 Funda2735 27+6 ayaklar şiş karın altında ağırlık mı baskımı çözemedim birşey sık idrar çıkma havanın sıcaklığı uyuyamama mide yanması iki gündür kızımda hareket ediyor ama güçlü deil onada ayrı stres yapıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin zamannda vaktinde kucağımıza alalım inşallah🤲