Sevgikaya1525 Deletedmom9823 ewet ya bazn öyle bi baskı yapıor ki sanki tuvalete gdcn bi kere de boşalck gibi bi de bakyorsn iki damla 😂
Ebruaksoylu Deletedmom9823 benim geceleri çok oluyor gündüzde oluyor ama evde oluyorum geceleri uykum oluyor bazen çok Zor kalkıyorum
Deletedmom9823 Ebruaksoylu yatarken ve otururken tutabiliyorum gece hiç uyanmıyorum çişe😀ama ayağa kalkınca baskı yapıyo tutamıyorum
Sevgikaya1525 zehranurr 😂😂hahaha bu ben giyinmeden gidiyorm sonra giyinip gdyrm en son çkmadan gidiyorum😂ama bu çaremi değil 5 dka yürüdükten sonra tuvalet sorunu geliyor😂ewe geri geliyorum😂ztn ayda yılda bir gidiyorm dışarı o yüzden ağlıyark ewe geliyorm nedn ben diorm
zehranurr Deletedmom9823 https://resimyukle.io/r/yY5kyVu9P6 bugün biraz fazla yürümüşüm çok çişim gelmiş demek ki 😂😂😂😂
Sevgikaya1525 Deletedmom9823 hiç sorma ya bana da öyle geliyor eşimde bak herkes aynı sorunu yaşıor norml dedikçe hayr sdce bn yaşıyorum diorm😂oysa biliyorum herkesin yaşadığını
Gzmer Deletedmom9823 valla duygularma tercüman olmuşsnz ya😬 yürüyüş falan yapamıyorum hemen geliyo 2 damla😬 ben geceleri de kalkıyorum yoksa ağrı yapıyo kasıklarıma çok 😔
Baloncuk41 Çok su icince bende cikamiyorum tuvaletten içmemekte iyi değil çişin rengi bile bi tuhaflaşıyo evdeyken o kadar sorun degil ama disardayken cok zor ya 🙃
Seda_nrr Deletedmom9823 bende hep bunu düşünüyorum bakalım nasıl yürüyüş yapıyorlarmış 😂 bana yürüyüş yasak gerçi 😂 çok oturduğum için yürüyenleri felan düşünecek vaktim çok 😂