Esra_42gunindi Nymphadoraa kabızlık skıntısı olmuyor demi bende ara sıra bebelac veriyordum ama kabız yaptı kızımı 6 gündür kakasını yapamıyor
aysnozkn2 Esra_42gunindi hipp kullandım kabızlığa sebep oldu similac çok ii geldi oğluma hem gazı azaldı hem de gelişimi çok ii devam etti
Ozlem23 Esra_42gunindi sma kullanıyoruz Aptamil denedim kabızlık falan yapmadı ondan devam edicek daha iyi içeriği
Melekalkan06 Esra_42gunindi ilk oglumdada sma kullandım şimdi ki oglumada sma veriyorum eşim gitmiş aptamil almış değişiklik olsun diye ama aptamil bizde ishal yaptı, birde anlamsız bi şekilde köpürmesi oldu aptamilin.
Esra_42gunindi Melekalkan06 bende sma almak istiyorum bebelac almıştık o da kabız yaptı kızımı hala sıkıntısını yaşıyoruz
Melekalkan06 Esra_42gunindi ben direk sma aldım kilo alımıda çok iyi, yani aptamil bizi mahvetti, yeni açmıştım bide 2. İcisinde ishal oldu yaparken çocuğum ağlamaktan helak olmustu anında bıraktım yanarsa param yansın
Esra_42gunindi Melekalkan06 42 günlğk kızım daha bi kilo almadı erken doğum yaptım emzirdim mama da verdim ama almadı doğru düzgün kilo son zamanlarda da bıraktım mamayı kabız yaptı diye
Burcuaakyool Esra_42gunindi bence bebeğe bağlı ben kızıma bebelac aldım istemedi içmedi suan aptamil kullanıyoruz bazı bebekler aptamıl de sevmıyor degısıyor yanı size bağlı degıl
Esra_42gunindi Burcuaakyool aynen öyle zaten bebelacı içiyordu ama kabız yaptı şimdş sma aldım bakalım