Munzurrrrr Kızlarrrr sonunda bende doğum yaptım bebeğin suyu azaldığı için acil sezaryan oldum sabah hiç öylr korkulacak bişeyi yokmuş
Burcu4135 Munzurrrrr hayırlı olsun öncelikle saglıkla büyüsün insallah bebeginiz. Kacıncı hafta da oldunuz, bugun kacıncı gününüz.? Sezeryan olacagım ama ben biraz mıymıntı insanım😁 agrınız gecti mi?
Rumrumrum Munzurrrrr çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.😊 Normalde bünyeniz nasıldır yani acıya dayanıklımısınızdır benim en ufak biyerim çizilse acıdan duramıyorum sizinki gibi güzel geçeceğini sanmıyorum 😔
Munzurrrrr Burcu4135 39+6 da oldum canım bebeğimin suyu azaldığı için inan ben o kadar korkuyodum ki boşaymış hiç korkulacak bişe yok inan 5 dk da bebek çıktı o an bir rahatlama geliyor sonra dikişlerini yapıyolar odaya çıkman 30 40 dk gibi bir şey sürüyor
Munzurrrrr Burcu4135 39+6 da oldum canım bebeğimin suyu azaldığı için inan ben o kadar korkuyodum ki boşaymış hiç korkulacak bişe yok inan 5 dk da bebek çıktı o an bir rahatlama geliyor sonra dikişlerini yapıyolar odaya çıkman 30 40 dk gibi bir şey sürüyor
Burcu4135 Munzurrrrr ne güzel gününden önce olmamıs en azından sevindim. Şimdi tatlı bir telas allah kolaylık versin. Allah bize de nasip stsin. 🤗
Munzurrrrr Rumrumrum ilk yürüyüş te 2 kişi yataktan kaldırdı beni 3 4 dk yürüdüm ağrım olunca geri uzandım ama 2ç yürüyüş daha iyi geçti karına bastırma olayı şöyle kanama kontrolü yaparken bastırdılar öyle çok acıma olmadı
Yarendurmazz Munzurrrrr ağrınız çok oldu mu peki sonrasında dikişlerinizde çok şiddetli miydi bende sezaryen olacağım da merak ediyorum