Bugün çatı muayenem yapıldı açıklığım yok nst de sancım yok 20.haftaya kadar yattim ilac iğne kullandim düşük tehlikem vardi kanamalarim oldu kac kez zorla tuttuk simdide gelmek istemiyo 🤦♀️ herseyi iyi cok şükür ama kızım kanala inmemiş 2 hafta önce dönmüştü öylece duruyo her görende karnın daha düşmemiş sen dogurmazsin daha diyo doktorum da bu hafta doğacağını sanmam ama belli de olmaz tabi dedi kafasi 1 hafta önde ondandan biraz gec girebilir dedi sorum şu annem samsundan gelicek yanıma 9 saat sürüyo yol kalabileceği süre kısıtlı bende o süre doğmadan bosa geçmesin diye bekletiyorum doğumdan sonra lazım diye şuan herseyimi ben yapabiliyorum doktorumda bol bol yürü yere çök kalk falan dedi kendimi sakınacağım bi durumda yok yani böyle olupta birden doğum yapan var mı annem gelmek istiyo artık doğumda yanımda olabilmek icin ben gelme diyorum en azından haftasonuna kadar bekle haftasonu yola çıkarsın ne yapacağımızı bilemedik bi yandanda normal doğmicak mi acaba diye üzülüyorum kendimi en başından beri normal doğuma odakladim kist ameliyati olmuştum sezaryani o yuzden hic istemiyorum hemde sağlık açısından