Canisi Neden kilo alamıyorum 13 haftalik oldum hala ayniyiz. .ilk inde ilk 1 ayda 5 kilo aldım kemik gibi 50 kilo tüm hala😣
OktayMeltemSahin Canisi ben 18.haftama kadar kilo almadım hiç hatta 5 kilo verdim bu gayet normal dedi doktorum şimdi 30 hafta olduk toplamda 6 kilo almışım
Neroizm Canisi zaten 20. Haftaniza kadar en fazla 3-4 kilo alin diyor doktorlar. Daha dur bakalim. Ben o haftalarda kilo veriyordum. 18+3 deyim daha yeni yeni toparliyorum, verdigim kilolari geri aliyorum.
BusraMuratS OktayMeltemSahin Merhaba bende 31 haftalığım ilk aylarda 4 kilo verdim şuanda hamile kaldığım kilodan 2-3 kilo fazlayım ama toplam olarak veridiğimiz kiloları da dahil ediyoruz dimi 🙄😊 kafam karıştı
Mavi1 MinikkkMucizem bunu kim söyledi ? ben 19. haftamdayım 2 kilo aldım doktorum gayet iyi gidiyorsun dedi, kilo almak bebeğin kilolu olacağı anlamına gelmiyor.
MinikkkMucizem Mavi1 sakin olun ben zaten kilo almak bebeğin kilolu olacağı anlamına geliyo demedim bu uygulama da bile yaziyo 1-2 kilo alabilirsiniz diye
ebrarecem İlk 3 ay en az 5 kilo vermişim kupkuru kaldım o kadar korktum ki bebeğe bişe olcak diye doktorum 6 aydan snra senden beslenıyor dedi. Zaten 5 aydan snrada kilo almaya başlamak yetıyor
1987gokce Canisi kilo almamak çok iyi bişey. Zaten bebek o haftada gram gram kilo alıyor. Son ayda haftada 250 gr almaya başlanıyor endişe edecek bişey yok bence😊
Mavi1 MinikkkMucizem gayet sakinim :) ama siz 7. haftada 1-2 kilo almalısınız diyorsunuz. lütfen yanlış yönlendirmeyelim kilo iyi bir şey değil, buna doktorlarımız karar versin.
Gozdenur Keske bende kilo versemmm. Istahim yok ama boyle karnimda migdemde siskinlik var normalmi? 10 haftaligizz 😔