Zeydsmom Papatya2768 ikili test demek kan aldırmak ve down sendromuyla alakalı birşey değilmi anlamadım cinsiyetle ne ilgisi car sadce ikili test için gttğnz zaman aynı zamanda ultrasondan bakıp uygun pozsynda değlmydi.🤗
Caglaluna Zeydsmom ikili test zaten ultrasonla oluyor. Ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor bir de kan veriyorsun. Ama ultrason daha detaylı oluyor
Papatya2768 Zeydsmom bazı dr söylüyormuş canım benimki kapalı deyip söylememişti. Bugün 15 haftada öğrendim
Seymanur0707 Papatya2768 benimde şu an erkek 16 da görmüştük kesin erkek demişti 24 haftalık bugün gittim kesin erkek dedi gösterdi yine yani doktorun kesin dediyse değişmez yüzde verdiyse değişme ihtimali yüksek
Papatya2768 Seymanur0707 hiç umut yok yani diyorsun ya kızım olsun çok istemiştim rabbim biliyor demekki bunda da bir hayır var ne diyelim
nevamm1 Papatya2768 12 ve 14 te erkeğe benziyor dedi sonrada çıkıntı var erkek bu dedi en sonda sana cinsiyet söylemiştik dime kız bu kesin mi dedim evet %90 kız kız dedi 😍