Kızlar haftasonu falan da bir sürü post açmıştım hakkınızı helal edin yumurtlama ve catlama mi diye. Cumartesi gittiğim jinekolog karindan ultrasonda baktı 2,5 cm yumurtan var 3 gün değerlendir dedi sonra değerlendirdik ve yine ovulasyon testi ile devam ettim catlama gördüm dün,bugün testlerde.Ebru ablaya da attım hatta bir gebenin günlüğü o da var yumurtlama catlama dedi. Bugün yine başka bir kadın doğum uzmanı dra gittim bir turlu içim rahat etmiyordu cunku çatlamadan da emin olayım diye o da vajinal muaneye etti yumurtan yok ki dedi belki çatlamıştır dedim çatlasaydı sıvıdan anlardım dedi o zaman jinekologun bana ekranda gösterdiği neydi o kadar da emin konuşuyordu kafam o kadar allak bullak oldu ki anlatamam bu kadın da gayet emin konuştu neden devamlı dr a gidip bu kadar stres yaptın diye soracaksınız biliyorum ama 7,5 ay önce dusuk yaptım adet düzenim tamamen bozuldu aylardır hem adet görmüyorum doğru düzgün hem de hic yumurtlama yakalayamadım bu defa kacirmamak icin her yolu denedim öğreneyim istedim ama daha yumurtlamadan bile emin olamamış durumdayım suan kaç günün stresinden oturdum ağladım ağladım durdum.Vajinal ultrasonda da hafif kahverengi leke geldi yine herhalde adetim sökülecek ben onu da çatlamaya bağlıyordum dün de olmustu ama.Kısacası kaç gündür bu belirsizlik beni çok yordu.Ne yapicam gerçekten bilmiyorum tam iki aydir ovulasyon testinde o kadar beklemiştim ki..