Pelinbyrktrlr Bugün kontrolüm vardı 36+3üm bebiş 38+5le uyumlu çıktı. Nst de hafif sancılarım çıktı ama hissetmiyorum ben bir şey. Haftaya cuma 38+0da sezeryanla oğluma kavuşuyorum Allah izin verirse 😊 Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum biraz 🥶
42-AySe-07 Pelinbyrktrlr Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 😍
Bett_blog Pelinbyrktrlr oyy maşAllah bende 36+6yım şuan kuzum 3200gr ve 50cm hafta olarakta öndeyiz tosuncuk olucak annesi dedi maşAllah bizede 5ağustosa sezaryen günü verdi yarın bi kaç tahlil vericem herhangibir sorun çıkarsa öneçekebilirim dedi kısmet🤷🏻♀️
Alii Pelinbyrktrlr Hayırlısı ile kucağına al cnm bizde 37+2 olucaz yarın hastaneye gidip gün vericek doktorum 38 alırız dediler hayırlısı ile kucağımıza Alırız inşallah benim bu arada 3 cü çocuğum
Selin12- Pelinbyrktrlr hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin korkma korkulacak bir şey yok
Akbulutsevda Bnm de sürekli 2 hafta önden gidiyor acaba bana dami öyle der ya 🙄bu arada gözünüz aydin rabbim hayırlısıyla kavuştursun
Pelinbyrktrlr Akbulutsevda Canım ben özele gitmiyorum üniversite hastanesinde yapıcam doğumu hani özel olsa düşünecektim hemen sezeryan öneriyor diye ama tabii doktor görüşü farklı oluyor böyle durumlarda kimisi 4kg bile olsa normal doğurursun diyor biraz doktorunuzun yaklaşımına da bağlı. Ben normal doğum istemiyordum zaten o yüzden diretmedim pek😊
Pelinbyrktrlr Bett_blog Bizimki de 3400gr 52cm çıktı maşallah ikimizinki de toparlacık 😅 ben de cuma yine nst çektiricem pazartesi de yine kontrolüm var son kontrol sanırım sağlıkla doğsunlar inşallah
Pelinbyrktrlr Alii Amin canım siz de hayırlısıyla kavuşun 😊 benim ilk gebeliğim heyecan korku hepsi var
Alii Pelinbyrktrlr Sakin ol cnm dünyadaki en güzel şey biraz amaliyat diyince korkuyor insan ama Allah’ın sana layık gördüğü meleğe sahip olacaksın
Pelinbyrktrlr Funda2735 Sezeryan istiyorum canım ben doktor da bebek 2.5 hafta önde gittiği için diretmedi