Guneyinannesi1 Hangi mağazanın battaniyeleri güzel aceba? -Nohut Battaniye -Müslin Battaniye -Peluş Battaniye -Penye Battaniye Unuttuğum battaniye kaldıysa beni aydınlatın lütfen 😆🤗 Başka mağazada bilmiyorum 😬😃
Aysobaciniz Guneyinannesi1 aslında bebişin doğum zamanına bağlı diye düşünüyorum yani şahsi fikrim bilemedim tecrübesizim 😀 Mesela benim bebeğim eylül sonunda doğacak müslin örtüler ince oluyor penye battaniye de ince kalır gibi peluş ve çift taraflı triko battaniye tercih ederim diye düşünüyorum ilk zaman nohut battaniye uygun olur diye düşünüyorum ama tabi sadece düşünce dediğim gibi tecrübem yok 😀
MLB Guneyinannesi1 Her çeşit battaniyeden aldım çünkü hepsinin mevsimi ayrı🤷🏻♀️Bebeğim ağustos 10 gibi doğacak hayırlısıyla müslinle başlayacağım,sonra penye,sonra nohut,pelüş,örgü vs mevsime göre sıralayacağız😊Sağlıklı günler💐
Guneyinannesi1 Aysobaciniz benimde yoo oyuzden sormak istedim dün civilin Peluş battaniyesini beğenmedim pek ama herkes çok beğeniyor tabi kullananlar oneriyorlarsa alacağım
Aysobaciniz Guneyinannesi1 civilin bende pek sevmedim imkan varsa özdileğin battaniyesini tavsiye ederim ben ondan almayı düşünüyorum. Bulamazsanız instagramda bebela.n.t kaan bebe sayfasından bakın
Guneyinannesi1 Deletedmom9823 bende hepsinden bi tane alcam da bide orgulu gibi böyle süslü var cok tatlılar hepsinden alasim var
Elisa23 Guneyinannesi1 cigitteki merinosun çok güzel fiyatı 100 lira digerlerinden yuksek civilin 70 lira falan
NurCeren00 Guneyinannesi1 Pazen hassas bi kumaş türü canım. %100 pamuk. Çift yönlü oluyor genelde. İnstagramda var bi sayfada ileteyim istersen
Deletedmom9823 Guneyinannesi1 https://ty.gl/g7ojyfxio Şu ipten ördürdüm bebek arabasında altına sermek için yumuşak
metehaninannesiii Guneyinannesi1 ben 2 tane nohut battaniye 1 tane peluş battaniye 1 tane de penye battaniye aldım 2 tane de muslin bez var