Mervediksu55 Kızlar merhaba ben 18 haftalık hamileyim ama bebeğim karnımda hic hareketlenmesini hissetmedim herkes hareket etmesi gerekiyo diyo ama hareket etmedi korkmaya basladım sizce anormal bir durum mu?
Esrakuku Mervediksu55 ilk gebeliklerde gec hissetiliyor canım ben 21 ci haftamda hissettim içini rahat tut
Senayyalcin Mervediksu55 herkes kim ya gerçekten bilgisiz insanlar ne çok yorum yapıyor ilk hamilelik de özellikle 20-24. Haftalar hareket hissedilir yavaş yavaş daha erken
Kuben Mervediksu55 Herkes karınlarında olan her hareketi bebek sanıyor da ondan. Merak etmeyin normal 🥰 sizin yine 18 de demişler bana 12.haftada arkadaşım eeee artık kımıl kımıl hissediyorsundur demişti
Mervediksu55 Esrakuku benimde ilk bende öyle diyorum ama herkes canlanmadı yani hareket etmedi mi etmesi gerekiyo diyip duruyolar
EsmaVera Mervediksu55 yok yaaa kendini üzme ben de çok geç hissettim 22ydi o da hissetmek denirse anca 28-29lardan sonra aa gerçekten vuruyor diyebiliyorsun onun öncesinde seyirme gibi canını sıkma daha zaman var
Nurklc38 Mervediksu55 Bende senin gibiydim herkes söylüyordu ama ben hiç anlamıyordum 20. Hafta da hissetim korkma canım
bsr1 17+2 yim 2 3 gündür seyirme şeklinde bişeyler hissediyorum daha yeni yeni hissedersn kız da geç hissedilir derler