esmerrmm Kizlar şunu şunu yedimde bebegin kilosu o yuzden cok iyi dediginiz ne yediniz . Ben 30 haftayim ve bebişin kilosu 1250 gr cok az demi acile gittigimde ogrendim dun kilosunu tavsiyeleriniz bekliyorum. Tecrubesi olan yazsin lutfen benim icin onemli
eliffkrts esmerrmm genelde aynı şeyleri öneriyorlar, özellikle her gün muz ceviz yumurta kefir yemeye içmeye çalışıyorum
Esraali esmerrmm bol su protein süt yogurt ceviz muz yani bebeğin kilosu ana rahmine düştüğü de belliymiş yani bazen ne kadar yerseniz yiyin onun alacagı kilo belli
Reyhandmrl esmerrmm benimde 1200 gram 5 gün geride çıktı 31 haftalık hamileyim normalde . Kilosu normal dediler . Çok fazlada bilgi vermediler. Banada acilde baktılar inşallah normaldir
supermomss esmerrmm aynı şeyleri yaşadık. Şimdi öne bile geçti. Kaşar ama öyle kahvaltıda değil doğrayın kaseye çerez gibi yiyin. Muz ceviz badem fındık hepsi çip olacak süt kırmızı et 🙏 bunları doktorum söylemişti uyguladım normale döndük
esmerrmm Reyhandmrl vitamin vermeleri lazimdi oda bebege kilo aldiriyor . Ben cok mide bulantim oldugu icin birakmistik yine baslicam . Anneler cok faydasi oldugunu soyluyor kilo konusunda
M7927 esmerrmm Ozellikle muz sut yumurta pekmez dogal bulabilirsebiz ve ozellikle 2 gunde bir 5 6 tane bebe buskivisi hani sizde alirsiniz ona gore yemenizi duzenleyin ama ozellikle bunlar kilo cok alfiriyo bide bulgur pilavi
BelisMelis41 esmerrmm bende detaylı ultrasonahirdiğim zaman doktora söylemiştim ne yesem bebege kilo aldırabılırım diye. Oda bana sen ne yersen ye bünye neyse onu alır özellikle birşey yok sağlıklı beslenmeye çalış yeterli demişti
DM3 esmerrmm Balık yiyemiyorsanız omega kullanın Kaşar peyniri, süt, yoğurt, meyve özellikle muz, ceviz badem et yemeye özen gösterin
satigul esmerrmm Genetik faktor çok önemli oluyormuş doktorum öyle demişti. Ama meyve, yumurta, süt, yoğurt, maden suyu, ceviz ve dondurma kilo aldıran besinler arasında.
gamze1126 esmerrmm ben daha 23+3 deyim ama kızım önden gidiyor kilosu boyu. hem bizde irsi iriyiz hepimiz. ama bulanti zamanimda bile 3 kilo verdim kızıma kilo aldirmisim. kilom olduğu icin cok abur cubur yemiyorum hep yediklerim bebek icin ceviz badem kefir kaşar peynir muz ekmek hic denecek kadar az tuketirim. süt icmem ama cacık yerim bolca beyaz peynir yerim. haftada 2-3 gün et kıyma tuketirim. balık hic yemem ama 3. aydan beri omega 3 kullaniyorum. cuma günü 6 aylik olacağız 3.5 kilo aldim. heralde bebege yarayacak ve saglilik seyler olduğu için
umutttttt esmerrmm canım ben özellikle hergün bir tane muz yiyiorum hatfada üç günde yumurta ve bol kavun 😂
sedefyarsii1 Yumurta süt ve süt ürünlerini kararttığım için yiyemiyorum bebeğimin kilosu normal ama burda aynı haftada olup da bebeğimin kilosundan iki kat fazla olanları görünce moralim bozuluyo🥲
sedefyarsii1 sedefyarsii1 birde kırmızı et de yiyemiyorum çok zorladım bayramda bu sefer rahatsızlandım napcağımı şaşırdım valla🤷🏼♀️
Senakarabey esmerrmm benimde ilk kızımda 32. Haftada bir ay boyunca kızım hiç kilo almamıştı. Doktorum yağsız sossuz makarna, muz ve eski kaşar ye demişti bol bol. Ve 1 ayın sonunda ciddi anlamda iyi kilo almıştı. Denemenizi öneririm🥰
Senakarabey esmerrmm bende tecrübesiz olduğum için malum denileni yaptım sadece ama işe yaradı gerçekten gözlerimle gördüm 😅😅
supermomss esmerrmm valla ben karışık yedim yaa kaşarı normalde pek sevmem çeşit olsun sıkılmayı im diye Kars kaşarı da yedim küflü kaşarın kenarlarını kesip ortasından da yedim taze kaşar da yedim üstüne çörek otu serptim tadı biraz daha güzel oluyor 🤣