Merall12 Bebisonunannesi ben de değerim 9 çıktı en fazla 3 olması gerekiyormuş ilacımı düzenli kullandım kullanmszsam bebeğin zihinsel gelişimi için kötü olur dedi doktorum şimdi şükür ilacı kestim değerim 1 buçuk şuan
Hilal-95 Bebisonunannesi 4.haftada başladım ilaca yüksekti bundan öncede düşüğüm olmuştu malesef busefer çok şükürler olsun başladım suna kadar sıkıntı yok her ay gidiyorum kan testı verıyorum dahılıyeye hatta bugunde veredm takıbını yapıyor gebeysen ilacının dozunu ayarlıyor sabah aynı saatde içiyorum içdikten yarım saat 1 saat sonrada yemek yiyorum
Goxun Bebisonunannesi tiroit hastalığınız war ve gebeyseniz acil doktora gitmelisiniz .iilaç tedavisine başlanmalı değerleriniz normale dönene kdr kontrole devamlı gitmelisiniz.bebeğe elbette zararları war.bende geçirdiğim için biliyorum ihmal etmeyin ltf ;)
Cennetkusuannesi Bebisonunannesi benim troitlerim yok kanser dolayisiyla ameliyat olmustum. Hamileligimin basindan beri ayda bir kan vererek degerlerime bakitor dahiliye doktorum ona gore dozu ayarlıyor şükür sorun yaşamıyorum.. İlacı düzenli ve dozunda kullanirsaniz korkmayin
Basceldan Merall12 merhabalar troid ilaci kesilcek bir ilac degildir senelerdir kullaniyorum doktorunuz bile kestiyse yanlis yapmis mutlaka dahiliye veya endokrn ile gorusun cunku kadin dogumcularn tsh ile pek alakasi yok
durununannesiiiiii Merall12 siz kendinizmi bıraktınız ilacı yoksa doktormu bıraktırdı çünkü bırakılcak bir ilaç deyil ben yıllardır kullanıyorum deyil bırakmak biraz düzensiZ kullansanız degerleriniz hemen yükselir
Hilal-95 Bebisonunannesi şuan 23 haftadayım normal gidiyor troid değerlerimde ama ilacımı kullanıyorum hergün düzenli olarak kullanmamı söyledi doktor çok çok önemli olduğu için kayıplarım olduğu için çok korkmuştm inşallah bebeğimdede hiç bişey cıkmaz şimdilik yolumda çok şükür sizinde yüksekse ilaca başlatır mutlaka doktorunuz
Hilal-95 Bebisonunannesi benım 4.22 çıktı düzeldi 3 hafta sonra gittim ilcın dozunu düşürdü hemen şimdilik iyi inşallah düşer korkma allahın izniyle bişey olmaz🤲🏻
Goxun Bebisonunannesi bebeğinizinde tiroit hastalığıyla doğma olasılığı ,zeka geriliği olması olasılığı yüksek.hormonsal problemleride olabilir .hiç aksatmadan doktora gidin ve ilaçlarınızı düzenli kullanın hamileliğiniz boyunca 🌸
durununannesiiiiii Bebisonunannesi bebeğin beyin ve zeka gelişimi için çok önemli sakın ihmal etmeyin çıktıysa tirod dahiliye yada endokrine gidin takip ettirin