Gulu23 Selam kizlar. 31 haftalik hamileyim. Ayak paca corbasi yiye bilirmiyim? Ilk 3 6 ayda sakincali diye okumusdum ama internetdede her sey dogru yazilmiyor.
Ayse1608 Gulu23 İnternette yenmemeli yazıyor ama büyüklere vs.sorduğumda çok faydalı diyorlar doktoruma sormaya fırsatım olmadı ama ben 25+5 im bugüne kadar 3 tane şırdan yedim çok canım istedi memlekete geldim diye 🤔
Merve0306 Gulu23 benimde canım kokoreç işkembe çorbası vs çekiyor ama 33. Haftada geldim az dha dayanmak lazım surda bişi kalmamış riske atma bişey olmasa bile hamilelikte ya bişey olduysa duygsnu yaşama bsuna dgrunca bol bol yersn 😂
Mercan89 Gulu23 bende nasıl canım çekiyor ama bende bilmiyorum =( Anneme sorsan bu kadar pinpirikli olma faydalı diyor hatta geçen gün beni iskembeciye götürmek istedi =) ben kabul rtmedom ama çok canım istiyor
Gulu23 Merve0306 evet canim dogru. Bizim bir akraba ilk cocuguna hamile iken cok yemis bide bol sirkeli yemis. Annesi demiski sirkesini bol dok kalorisini dusursun. Bazen buyuklerde yalnis yapa biliyor. Sirkenin bile pastorize edilmemisi bebek sagligi icin cok tehlikeli. Bebeyi bir az kusurlu dogmus. Insan dusunuyor ondanmi oldu sirkedenmi yoksa bilgisayar basinda cok vakit gecirdi diyemi