Htc123- Cansu13 yatışın derken kuzum sezaryene mi alacak bugün , bende şu an seninle aynı durumdayım randevum da yarın
Htc123- Cansu13 Kaç kilo dedi kontrolde aynı durumdayız cidden büyük ihtimal banada aynısını diyecek yarın 🙏🏻Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cansu13 Htc123- artık tam ölçüm yapılmıyor pozisyonu değişiyor büyüsü artık bebeğin dedi doktorum bana
[silindi] 34+3 2 kilo 😔 2 hafta gerilik plasenta yavas çalışıyor diyor doktor suyum da az iyice stres oldum
Htc123- [silindi] kuzum her şey olabiliyor banada baş , karın çevresi hep 2 hafta geri dedi 🤷🏻♀️Canımızı sıkınca geçmiyor işte tek sağlıkla gelsinler de
Tugcekivrak Htc123- bunlar olunca ne oluyor acaba bizimde baş çevresi 1 hafta geri de dedi hatta 3 gün 1 hafta da değil . Yani 3500 kg olmazda 3000 kg doğar falan dedi doktor ama başka bir ihtimalinde var mi cevap verirseniz çok sevinirim
Cansu13 Htc123- 2500 doğduk canım şuan iyiyiz yanımda emiyor sütüm de geldi 🌸🐣 topuk kanı alacaklar birazdan ama sağlıklı gözüküyor
Didem11- Cansu13 noldu canım naptınız doğum oldu mu nasılsınız bebek ve sen durumunuz iyi mi merak etttim. Allah yardımcıniz olsun insalllahh🙏🏻🙏🏻
Cansu13 Didem11- doğum oldu canım pazartesi 37+0. Küvöze girmedik 2500 doğdu. İkimizde durumu iyi dün taburcu olduk evdeyiz🌸🐣
Didem11- Cansu13 Ya süper çok sevindim sağlıkla büyüsün insalllah.. darısı başımıza. Bakalım benim minnoş kaç kilo oldu inşallah kilo alıyordur. ..hastanede bir gün mü kaldınız. Sezeryan doğum mu oldu
Cansu13 Didem11- sezeryan evet canım bir gün kaldık ertesi gün öğleden sonra taburcu oldum. İnşallah alıyordur kuzum sağlıklı olsunda toparlar kendini