elifbayram Kızlar, tek bilemediğim şuan hangi oyuncakları almam konusunda bilgisiz kaldım 😬 oysa ki çok araştırıyorum ama tecrübeli annelerimizden tavsiyeler bekliyorum 🙆🏻♀️🤞🏻
Selin12- elifbayram bebeğin elinde kavraya bileceği bir çıkarak gibi ama hafif renkli oyuncak tercih edebilirsiniz .
ZEhrA_94 elifbayram çıngırak 0-4 ay zeka kartları zaten 3 aya kadar renk görüşleri henüz gelişmiyor daha çok duyu o yüzden hem motor hemde duyu gelişimi için peluş çıngıraklar alabilirsin diğerleri ağır oluyor
Nrhnn elifbayram sadece siyah beyaz zeka kartları var bide beşiklerin üzerindeki dönenceler dikkatlerini cekiyor ondan alınsa yeterli bence 2.5 3 aydan sonra ise cıngıraklı tutcaklı oyuncaklar tercih edilebilir.
Hellobaby2 Jimnastik merkezleri 0-6 ay bebekler için gayet uygun canım. Benim bebeğim 40 günlük, çok ilgisini çekiyor sallanan şeyler
Gull_94 elifbayram ıkıncı aydan sonra ellerını tanımaya baslıyolar sadece dokununca ses cıkarbılen seyler alsanız yeterlı kolay kavrayavagı seyler bunun ıcın oyun halısı almatım ben basının altına yastık koyunca ellerı yetısıyo ellemek ıcın ızlıo tutmya calsıyodu ucunda da muzıklı renklı bı agac vardı ellemeye calısıyodu renklere falan ıse yarıyodu södı ogluma kullanıcam
Seda_nrr elifbayram birinci ay için siyah beyaz zeka kartları ve çıngıraklı ses çıkaran oyuncaklar.2.ay için renkli zeka kartları ve bez kitaplar oluyor hışırtılı aynalı gibi ilgisinin çekecek bunlarla sürekli 2.-3.aydan sonra göz teması etkinliklerine başlanması tavsiye ediliyor.1.aydaki zeka kartlarınıda hızlı hızlı gösterip geçirilmesi gerekiyor youtubeden bir kaç videoya bakarsanız size daha açıklayıcı olur aslında 🥰
Seda_nrr elifbayram yaaa 😂 bende okul öncesi öğretmeniyim bu sökük biraz farklı bende videolardan felan izledimde aldım hep 😂 bizimki 2 yaştan başlıyor sonuçta aylık bebeler sadece sevilir sanıyordum bende 😂
gamze1126 elifbayram ben zeka kartları aldim kendim amigurumi yapiyorum onlardan yapacagim basladim yavastan. birde oyun halısı alırım heralde ilk 3-4 ay için
Ozlem23 elifbayram kızım 2 ay 18 gunluk zeka kartlarindan aldım ona bakiyo kızım bı tane pusete takılan kulakları hisirtili bı ayağında halkalar falan olan bı fil var onu çok seviyo birkaç peluş hayvan var arada onlara bakiyo ama en çok zeka kartları ve fili seviyo çok oyuncak almanıza gerek yok yani 😄😄