Belinayonr Merhaba kızlar normalde şuan 26 haftalık hamileyim bebeğin kilosu 830 gram normale göre çok küçük böyle giderse ufak bir bebek olacak dediler sizinkiler nasıldı bu haftada
Ysmmmnn Belinayonr 2 hafta gerilik normal ilerleyen haftalarda yakalar haftasını çok takılmayın bol su tüketin
Belinayonr belisslinaa sizin bebeğin kilosu güzel maşallah siz nasıl besleniyorsunuz ben kendimi hiç aç bırakmıyorum yani bende herhangi bi açlık hissi yok ama bebek gelişmiyor
nesrin8989 Belinayonr İki hafta geri fazla demiş sanki. Benim Doktorum kiloları gayet iyi demişti. Doktoruma göre o zaman sizinki olsa olsa 1 hafta geri demesi lazım.
belisslinaa Belinayonr canım bol su iç ve kan yapıcı şeyler ye özellikle pekmez bide soluna yat ki kan akışın bebeğe güzel gitsin
Belinayonr nesrin8989 evet demi önümüzdeki hafta 27 oluyoruz 1 kilo olur o zamana kadar bana da normal geliyor kilosu ama çok aşırı zayıf bir bebek denildi
ZeynepUstaaa Belinayonr 25 haftada normal bi gram benim bebeğim 25+4 de 639 gram çıktı bana da 2 hafta geride dediler şimdi 28+0 dayım yarın kontrole gitcem bakalım ne dicekler