Simqe Merhabalar güzel anneler ❤️ Cinsiyeti kaçıncı hafta da öğrendiniz ? Kese şekline göre cinsiyet tahmin ediliyormuş kese yuvarlaksa kız kese fasulye gibiyse erkekmiş doğrumu ???🧐🧐
Merve026 Simqe yok cnm vala öyle dediler bende de ama olmadı. Fasulye gibiydi benim de erkek dediler ama kız :)
DilayKarata Benim fasulye gibi :)) benim icime erkek olcakmis gibi doguyor zatende bilmiyorum :)) bugun kontrole gidince tahmin eder herhalde
Simqe Yazarsanız sevinirim benim iki oğlum var 3.hamişeyim ve kesem yuvarlak kız diyorlar ama Japonya’da yaşadığım için burda cinsiyet söylemiyorlar doğana kadar çok merak edriyorum🤩🤩😍
AyeglGzkaraKarabulut Simqe ayy keseye bakma sen benimde bir oğlum vardı ikinciye hamileyim işin garibi ilktekş belirtilerin biri gene yok ama buda erkek yuvarlacıktı kese netde herkes kız dedi ama erkek oğlum olacak rabbim hayırlısını versin inşalalh
ozlemmramazankoyuncu Simqe aynıyız canım benimde iki oğlum var 3 cüye hamileyim kız istiyorum tabi Rabbimin bileceği🙏🙏
ilknremrh 16+3 haftaligim nasip olursa bugun ogrenicem 15. Haftada gitmistim bacaklarini toplamisti acmadi nazli bebeğim 😄
buse007 Canım böyle bi şey olsa doktor cinsiyeti ona göre söylemez mi bacak açmıyo diye kaç haftalarda öğrenen insanlar var benim fasulye gibi kız🌸 bu yöntemlerin hiç biri ama hiç biri cinsiyet tahmin ettirmez
Megam Doğrumudur kese olayı bilmem ama Benin kese yuvarlaktı kızım olacak, arkadaşımınki fasulye gibiydi onun erkek