Aysegulmanastir AnneHilal herkesin vücudu farklıdır. Çok erkenden çatlakları oluşan da oluyor, hiç çatlağı olmayan da. Benim 34. Haftada oluştu göbeğimin alt kısımlarında :(
Sarellem AnneHilal ilk hamileliğimde hiç çatlamadım. Vücudumda ergenlikten çatlaklar olmasına ragmen. şimdi 32 haftalığız henüz olmadı bakalım.
Hellobaby2 Merkun aah aahh aynı durumdayız kuzum😢 hamilelikte hiç çatlağım yoktu nasıl olduysa doğumdan sonra heryerim çatlak oldu😓
Uyumsuzzz 28 haftalığım ilk haftalar bacaklarım catlamaya başladı bu haftalarda da belimin yanları çatlama ya başladi
Ysmmmnn AnneHilal illaki vardır çatlağı olmayan benim ilk zamanlar yoktu ne gğzel çaglamıyorum galan diyodum 27. Hafta geldi türkiye haritasına döndüm😅
Neslisss123 AnneHilal Doktor 16. Haftamda kontrole gittigimde artik yag kullanmaya basla demisti. Ertesi gun karnimda iki catlak vardi.Cok geç kalmayin kullanmak icin bence👍
Blueedreamssx AnneHilal Ne zaman oluşacağı belli olmaz daha 20+1 haftalığım şimdiden bacağımda ve belimde oluşmaya başlamış
Merkun Seda_nrr vallahi yavrum için herşeye değer 😂 ama çok şaşırmıştım herkes hamilelikte çatladı ben sonrasında😂
Seda_nrr Merkun bende 30.haftamdayım daha çatlak yok ama oladabilir tabi bi gözüm korkuyor sonra kendimi böyle teselli ediyorum 😂😂