depsizoo Bel ağrım da olmasa unutucam herhalde hamile gibi hissetmiyom kendimi 37+3 üz dün ölecek gibidim bugün hamile gibi değilim 😬
iremcannn1907 depsizoo 18. Haftadayım çok şükür bugüne kadar hep öyle geçti. Sizin hep öyle miydi ben sonraları merak ediyorum da 😂 birde cinsiyet ne acaba ☺️
Merkun depsizoo 😂😂😂 bende hiç hamile gibi hissetmemiştim kendimi bazen unutuyordum 8.aydan sonra sadece göbeğimi görünce hamile olduğumu hatırlıyordum vallahi
zehranurr depsizoo saatim saatimi tutmuyo valla. Dün ağrıdan bende ölecek gibiydim bugünde iç güveysinden hallice 😂
Uyumsuzzz depsizoo bende 28 haftalık hamileyim aşırı bi rahatsızlıgım olmadı karnımı tasırken zorlanmasam hiç hissetmicem 😁
Gururunannesi depsizoo evet belim ağrıyor biraz yürüdüm mu ayakta durdum mu . Bir iş yaptım mi hemen ağrıyor sırtım belim kalçam🥴. Yoksa bnde hiç hamile gibi değilim normalin üzerinde iş yapma istegim var. Sürekli evi silip temizlemek istiyorum.
Sena1299 Haftaya girdim bugün ultrasonda bebeği gördüğüm zaman anlıyorum hamile olduğumu😬🙈😅😅, karnım falan şişmedi hiç😏
Hanife00 depsizoo https://resimyukle.io/r/4SyqDU3FjZ. 38.haftaya girmek üzereyim geziyorum mesela 😂 Antalya Saklıkent