Hm0309 Vücudum çok hassas 1 2 kilo alıp verince bile çatlak oluşuyor ne kullabirim sizler neler kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim güzel anneler ☺️
Bulutsevdasi Hm0309 38 haftadayim. Bir haftada karnım çatladı. Bio oil kullanmıştım. Bol su tüketin m ben bu zamana kadar su ile catlaksiz geldim. Bu hafta bebek ağırlaşinca dayanamadım sanırım
Alaz_alaz Hm0309 Mervexxx Ergenlikten kalma çatlak benimde bacaklarımda ve popomda var anladığım kadarıyla sizde o zaman çatlağı önlemek için bir ürün kullanmadınız malesef ki önceden oluşmuş çatlağı yok edecek sihirli bir yağ veya krem icat edilmedi 😀Hamilelikte ne kadar erken başlarsanız çatlakları önlemeye o kadar iyi sonuç alırsınız cildiniz kuruysa tabi bu risk kat kat artıyor vücudu nemli tutmalıyız aksatmamak şartıyla 😊
ilkgebelik123-_ Hm0309 kuzum ben göbeğim çıkmaya başlayınca kullanmaya başladım hatta 20. Haftadan sonra
Mervexxx Vücudunun yapısı buysa ne yapsan fayda etmiyor maalesef :( Ergenlikte hızla 5 6 kilo aldığım için popomda devasa çatlaklar var resmen mermer desenli. 21. Haftam bitti hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren vazelin nemlendirici sürmeye başladım. 4. Ayıma kadar hiç kilo almadım 1 ayda 2.5 kilo aldım. 1.5 aydır da lierac+Aktarda yaptırdığım yağ karışımını sürüyorum. Sabah kalkıyorum duş alıp yapı kullanıyorum gece yatarken lierac kullanıyorum aklıma geldikçe de nemlendirici sürüyorum. Hiç aksatmadan sürüyüroum. Son 1 hafta da o kadar çatlağım oldu ki sana anlatamam. Bacaklarım bile çatladı kilo almadığım halde, o kadar kremler kullanmama rağmen. Karnımda henuz yok ama o da başlar yakında
Mervexxx Mervexxx aktarda yaptırdığım yağın içinde susam,badem,havuç,buğday,kayısı,yasemin,zambak ve jojoba yağı var. Yaptırmak isteyenler yaptırabilir 🥰
Hm0309 Mervexxx elimden geleni yapayım keşke demem diye düşünüyorum, çatlak oluşursa da miniğimin bana anısı olur sağlıklı olsun da olan çatlak olsun canım ne yapalım ☺️🥰
Hm0309 Gururunannesi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, bizim için en önemli bu şuan :) çatlaklar da anımız olur sıkmayın canınızı 🥰
esredn Annem badem yağı kullanmış bana hamileyken🤗Ben de badem yağı ve hindistan cevizi yağı aldım. 11 haftanın içerisindeyim. Henüz kg almadım ama göğüslerim karnım ufak ufak kaşınmaya başladı. Pahalı yağlara kremlere gerek yok bence. Bakalım kullanıp göreceğiz.
Hm0309 esredn haklısın canım biraz yapısal zaten benim kayınvalidem hiç bişey kullanmamış bi tane bile çatlağı yok maşallah 😇