Rabiss03 Merhaba kızlar 39+6 dayım bugün kontrole gittim. Çatı muayenesi oldum. Çatın dar dedi. Bu durumu yaşayıpta normal doğum yapan var mı?
Susamtanem2 Rabiss03 üstten basık demişti acildeki Drr um ama ebeler ve doğuma giren Dr bişey demedi ondan mı yoksa doğum anindaii başka bişey den mi bilmem kızımın köprücük kemiği kırık doğmuştu
-Cansu- Rabiss03 canım kemik dar basık ise çocuk içinde sıkıntı oksijensiz kalabiliyor Allah korusun. Ama için rahat etsin istiyorsan Bi başla doktora daha görün
elisss_61 Rabiss03 seni doğum yaptıracak olan doktorun düşüncesi dar olduğu ve sezaryen olman gerektiği ise hiç düşünme sezeryan ol sonuçta çocuğa zarar gelebilecek bi uygulamada ısrarcı olmanın anlamı yok canım
ZEhrA_94 Rabiss03 walla benim annemin çatı darlığı problemi varmış ama tabi o zamanlar dar falan demeden normal doğum yaptırıyorlarmış allahtan zayıf doğmuşumda bende sıkıntı olmamış ama doğumu baya zor geçmiş
Susamtanem2 Rabiss03 çok şükür yok 28 günlükken öğrendik kendi kendine kaynamisti bile ama şöyle bi durum da var çatısı müsait olduğu halde kolu kırık doğdu arkadaşın kızı normal doğumlarda maalesef bu risk her zaman var
Rabiss03 elisss_61 aynen doğrudur hayırlısyla gelsinde sağlıklı bir şekilde rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rosatue Rabiss03 bu durum biraz doktora göre farklılık gösterebiliyor emin olmak adına başka bir doktora gözükmelisiniz. O da aynı yorumu yaparsa riske etmemelisiniz çünkü omuz kırılması, uzun süreli sıkışma gibi problemler olabiliyor
Rabiss03 rosatue aynen içim rahat etsin istiyorum çünkü doktorum biraz sezaryene yöneltiyor gibi çünkü ortada daha bişey yokken olumsuz konuşuyor bazen
Civcivvmomss İlk gebeligimde çatın dar demişti dinlememiş normal dogum yapmistim cok zorlanmistim epiduralli olmama ragmen bebegimin köprücük kemiği kırılmıştı dogum esnasında doktorunu dinle canim o karar versin
Rabiss03 Civcivvmomss çok geçmiş olsun. Tabiki bende riske atmak istemem bebeğim herşeyden önemli. Sizede danışmak istedim bakalım hayırlısı
Esraali Rabiss03 bir kadıncagız burada post acmıştı normak yapmış heö kendi hem bebeği iyi değildi eger ıygn değilse yapmayın