nazmiyeee Kızlar 25 haftalık gebeyim ara ara göğsümden sıvı geliyor tehlikeli bi durum değildir bu değilmi ? Başına gelen varmı doktoruna soran. Çarşamba kontrolüm var ozaman soracağım bende
alazzeyneperva nazmiyeee çoğu kişide oluyo bende de var o haftalardan beri hatta şu haftalarda sanki emziriyo gibiyim sürekli bi akma var sordum doktoruma normaldir olur dedi
Milenka nazmiyeee bende de 26 haftada mi ne olmuştu hiç bir zararı yok. Ben doktoruma bile söyleme gereksinimi duymadım. Haftanız erken olduğu için sıkmayın sadece. Sıkmanin erken doğumu tetiklediği söyleniyor. Ve akan sıvının bebek için çok önemli olduğunu söyleyecekler ama bu konuda da yaptığım araştırmalara göre bebek doğduğunda o süt yeniden oluşuyor ve geliyormuş .Endişelenmeye gerek yok. Zaten gerçekten ciddi anlamda bebek dogdugunda ki gibi sütümuz gelmiş olsa onu sagmadigimiz için mastıt olmuş olurduk.
Zeynep228 nazmiyeee normal canım benimde gelmişti o haftalarda burda sormuştum herkes normal demişti 37+6 yız şimdi sıkınca az az geliyor yine kötü bi durum yok yani 😍😍 inşallah doğumdan sonra da bebişlerimizi emzirebiliriz
nazmiyeee Milenka yani değilmi bebek için önemliyse zaten akıyor gidiyor yani 😂😂 inşallah doğumdan sonrada gelirde emzirebiliriz
MuucizeminAnnesii nazmiyeee Bende de o haftalarda başlamıştı doktor normal olduğunu söyledi sadece sıkmamak, dokunmamak gerekiyormuş.
Yaprakdokumusever nazmiyeee Benimde gelmişti doğurayım diye sıktım falan ama doğmadı yani öyle sıkmakla doğcak kadar kolay değil doğum😁 yine de sıkmayın nolur nolmaz ben çok linç yedim 😂
Zezoli nazmiyeee Bende de oluyo ama siz sıkmayın sakın. Doktorum söylemişti sıktıkca bı hormon salgilaniyomus bu da doğumu tetikleyebilecek bı hormonmus galiba o yüzden de sıkmamak gerekiyormuş.
Btlklkn Kızlar peki bu gelen süt koku yapıyor mu sütyen de? Şöyle ki ben 33. Haftadayım işten eve gittiğimde sütyenimde ter kokusu gibi koku oluyor🤢 Ucunun olduğu yer baya bayaa ıslak oluyor. Her gün sütyen değişmekten kafayı yiycem. Birde hassasım kokuya😬