Haticecakirr Eylül anneleri merhabalarr hazırlıklar tamam mı hastane çantasını hazırladınız mı ? Bizim Bornoz seti Emzik biberon ateş ölçer dışında alınması gereken pek bişey kalmadı 😁siz de nasıl durumlar
umudunannesiii Haticecakirr Ay valla ben daha iki gün önce herşeyimi hazırladım koydum kıyafetlerimi yıkadım,utuledim Sadece biberon ,emzik,küvet kaldı onları daagustos ayının ilk haftasi alacağım :) Heyecan var bebiş aniden geliverir diye krkuyirum :)
metehaninannesiii Haticecakirr hastane çantası hazır gibi hayatım dünden benim kıyafetleri koydum eşyaları bir günde bebegin kıyafetlerini yıkayıp koyacam annem gelecek de sen naptın bebegim
Bebegimicin1 umudunannesiii bime gelen yıkama küveti iyi olur fiyatlarıda uygun bu cuma yıka kğveti babyest falan geliyor
Haticecakirr metehaninannesiii aşkım dün beşiği aldım bebek için bir kaç kıyafet eksiğim vardı onları tamamladım işte yazdıklarım kaldı bir de kendime bir tane pijama takımı almıştım bir tane daha alıcam o kaldı bugün yıkamayı düşünüyorum kıyafetleri ya bakalım yerimden kalkabilirsem 🤣
Karanfill Hastane çantam hazır, bebişin büyük eşyaları kaldı sadece. Park beşiği, yatağı vs onları da aldık mı tamamdır
bck Haticecakirr ben şu an bebeğin kıyafetlerini battaniyelerini yıka ütüle yapıyorum hastane çantasına sıra gelmedi henüz 7 Eylül gözüküyor doğumum🌸 sizin kaçı ?
Haticecakirr bck kolay gelsin 🤣 24 Eylül tahmini doğum gözüküyor ya bakalım 🤣 erkenci çıkmazsa prenses
Aynrr_122 bck aa benimde Eylül 7 ama doğum şeklim belli değil 12 ağustosta randevum var bakalım doktor ne dicek bornoz ve küvet filesi kaldı onun dışında herşeyim hazır hastane çantam da çok şükür. Saglıkla gelsin yavrularimiz şimdiden çok özlüyorum kavuşmayı 🥰
SenaHifa Haticecakirr hastane çantam alınacaklarım hepsi bitmişti gelin görün ki ben öyle bir hata yapmışım ki salaklığıma doymayayım 😂 çorapları yıkadım ütü bastım sonra kilitli poşete koydum hava almamış içi de nemli kalmış hepsi küflenmiş attım yeni alıcam çoraplarını 😂 onun dışında eksiğim yok ama 👍 2-3 hafta içinde de taşınma merasimimiz var umarım doğumdan önce biraz da olsa dinlenmeye vaktim kalır
Haticecakirr SenaHifa ahahahah 😅😅😅 olsun küçük şeylermiş zorlayacakların başına bişey gelmesin de onlar hallolur
pnrysfdnz Çantamız hazır gibi isimli hastane çıkışımızı bekliyorum bide kendime pijama takımı alacam o kaldı. Çoğu zaten abisinden miras 😂😂😂
metehaninannesiii Haticecakirr bebegim doktorunla konuştun mu bu arada doğum.nasil gözüküyor hangi tarih gibi felan
BirTEK Haticecakirr Bitek anne yanı beşiğimiz kaldı bide çantaya koyulucak benim bikaç eşyam kaldı odamız herşeyimiz hazır 🥰
Nurjan 8 Eylül görünüyor bizim ,3 haftadır çamtam hazır. Tek eksiğimpijama takımı kendime, gecelik 3 tane ve sabahlık var ama sanki pijama takımıda lazım olur gibi🤷🏼♀️