_biranneadayi Bu işlem sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? Bir dahaki gitmemde 17. Haftada olacağım. Devlete gidiyorum acaba orda yaparlar mı? aydınlatırsanız sevinirim🌸
Ouzc _biranneadayi ben şuan yaptırmak için yer arıyorum. 18 22 haftalar arası diyor aradığım yerler. Bir tanesi 20 21 22 dedi mesela. 21. Hafta ideal sanırım. Devlete gitmediğim için tam bilmiyorum ama ablami bir devlet hastanesi özel merkeze yönlendirmisti. Her özel hastanede de yok zaten. Bazı özel hastaneler ve klinikler yapıyor aldığım fiyatlar 300 450 600 700 değişiyor.
Belacivciv _biranneadayi 19-22 arası diye biliyorum ben, 17. hafta erken olabilir yapmaları için. Ben bu hafta gireceğim detaylıya tam 18+6 da, 19. haftanın içinde oluyorum yani. Hastane için bilgim yok bilgisi olanlar yazarlar ama :)
Suleasyaa 20 ile 23 arasına en doğru sonuç alınıyor. Önce yada sonra yapılan ultrason doğru sonuç vermiyor dedi doktorum.21 de yaptırdım
DefneRana _biranneadayi 20-23 arası deniyor genelde. Benim bulunduğum şehirde devlette yapılmıyor maalesef ama bazı şehirlerde yapanlar varmış duymuştm burdan. Ben özele 300-500 vermek istemediğim için üniversite hastanesinde yaptıracağım
_biranneadayi _biranneadayi cevaplar için teşekkür ederim hepinize 🌸 özele gidip yaptıracak durumum yok devlet e şehir hastanelerine sorup yaptırcam yoksa yaptıramaycam galiba. inşallah her şey yolunda ilerliyordur💕
Hemsireanne7979 _biranneadayi mhrs uygulama indirin 16 00 da sistem randevu yenileniyor hemen takip edin